4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nedal Černicím šanci


Branky


6

Union v minulém kole porazil Litice 3:1. Stejným výkonem a výsledkem si hráči domácích představovali i sobotní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali brzy do vedení

Union i přes několik absencí dokázal celkem slušně kontrolovat hru, a vytvářet si brankové příležitosti. První gól vstřelili domácí fotbalisté už ve 12. minutě, když se po chybě hostů prosadil Jan Jindra. O pět minut později zvyšoval už na rozdíl dvou branek Ondřej Cajthaml. Domácí nepouštěli Černice do zápasu. Hráli sebevědomě a na balónu. Komplikací však pro domácí byla dvě vynucená střídání v závěru poločasu. Zejména zranění Patrika Richtera může být pro Union velkou komplikací.

Union si výsledek pohlídal

Domácí vstoupili do druhého poločasu ve stejném tempu, jako ve kterém skončili ten první. Zatlačili hosty na jejich polovinu a nepoštěli je do zápasu. Odměnou za tento výkon byl třetí vstřelený gól, který vstřelil Ladislav Stach v 74. minutě utkání. O zápasu bylo definitivně rozhodnuto, když zvyšoval na rozdíl čtyř branek Dmytro Kyvorot. Domácí tak dotahují čtvrtou Letnou, na kterou ztrácejí pohý jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý: Do zápasu jsme vstoupili bez několika hráčů základní sestavy, přesto jsme podali dobrý výkon. Hosté přijeli také s dost mladými hráči. Zápas měl spoustu nepřesností, jednu z nich využil Jindra a do prázdné branky nás poslal do vedení. Ve 20. minutě to bylo 2:0, když se po pravé straně prosadil Stach a na malém vápně našel volného Cajthamla. Do poločasu se nám zranili dva hráči a museli jsme dvakrát střídat. Patrikovi přeji brzké uzdravení, hřiště opouštěl a nosítkách s poraněným kolenem. Ve druhém poločase se prosadil Stach po přihrávce Jindry, o chvilku později přidal čtvrtý gól při své premiéře v týmu Kryvorot po centru Petra Kalaše. Hosté si nevytvořili žádnou brankovou příležitost a po zásluze jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - J. Pachner [-] , P. Richter [-] (24. B. Pasichnyk [-] ) , P. Kutný [-] , J. Jindra [-] , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , Z. Chmelík [-] , O. Cajthaml [-] (76. V. Danch [-] ) , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Krýsl [-] - J. Davídek [-] (72. D. Kopa [-] ) , L. Táborský [-] (67. V. Majerník [-] ) , M. Trnka [-] , O. Marušinec [-] , J. Nesnídal [-] (57. M. Petruň [-] ) , J. Vlk [-] , T. Engl [-] , T. Cihla [-] , V. Motlík [-] (46. M. Petruň [-] ) , O. Hlaváč [-]

ŽK: 63. L. Stach - 61. M. Trnka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - LHOTÁK Luděk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů