5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 15:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majdalena neměla nárok, pěti góly ji pokořil Michal Slavík


Branky


20. M. Slavík , 23. M. Slavík (p.) , 58. M. Slavík , 63. M. Slavík , 77. M. Slavík
5

První jarní odveta okresní soutěže skupiny A měla jasného vítěze a to společný tým Halámek a Hranic, který si dokázal poradit na domácí půdě se soupeřem z Majdaleny. O všechny branky utkání se postaral jediný střelec Michal Slavík.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Přitom úvod zápasu tomu nenasvědčoval a Majdalena se zdála vyrovnaným soupeřem. To ovšem platilo do první obdržené branky,když domácí Michal Slavík využil chyby hostující obrany a poprvé pohodlně skóroval 1:0. O chvíli na to zahrávali domácí trestný kop a po ruce hostí se kopala penalta, kterou opět trestal M.Slavík 2:0.Pak přišla bouře s krupobitím a zápas byl přerušen na 6.minut.Kroupy o velikosti palce pokryly celý trávník.Ve 39.minutě unikal domácí Jakub Macho a zezadu ho za cenu faulu zbytečně sestřelil hostující Mranica,který uviděl ČK.

 

Druhý poločas

Hosté tedy dohrávali pouze v deseti a z faulovaného Jakuba Mácha se stal dvorní nahrávač jediného střelce utkání Michala Slavíka. Připravil mu totiž perfektními přihrávkami zbylé tři branky. Zápas tak skončil jednoznačně 5:0 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec - vedoucí mužstva: "Majdalena se ze začátku zdála vyrovnaným soupeřem, to ovšem padlo po prvních našich brankách, které nám přinesli klid na kopačky. Utkáni jsme si pohlídali a zaskvěl se Michal Slavík, který dal všechny branky. Dobře mu sekundoval Jakub Macho, který mu naservíroval krásné tři přihrávky. Mě těší, že jsme měli na lavičce 4 náhradníky a všichni si dostatečně zahráli. Jen tak dál."




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , R. Brůha [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - M. Slavík [-] , P. Novák [-] , J. Herzog [-] , R. Adensam [-] - R. Klein [-] - T. Trsek [-]

TJ Sloupárna Majdalena
P. Bárta [-] - J. Ludvík [-] , T. Seichert [-] , V. Biňovec [-] - K. Heisler [-] , O. Mranica [-] - O. Bartl [-] , M. Hofbauer [-] , L. Opelka [-] , P. Dobuš [-] , T. Opelka [-]

ŽK: 89. M. Slavík - 23. V. Biňovec , 78. D. Meregya . ČK: 39. O. Mranica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Náprava Miroslav - TRSEK Josef (N), KOŘALKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích