5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov porazil vysokým rozdílem Jičín


Branky


6

Suverén letošního krajského přeboru nezaváhal ani doma s Jičínem. Vysokou výhrou se opět přiblížil k postupu do divize. Hattrick v utkání vsítil Štěpán Blažek, který se tak vyhoupl do čela tabulky střelců.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bydžovský Blažek stihl hattrick během první půle

Novému Bydžovu se vydařil začátek utkání. Hned v úvodu utkání šel sám na brankáře hostů Kanavala bydžovský Bekera, ale přestřelil.

 

Ve 3. minutě se do šance dostal Filip Drobný, který zblízka propálil Kanavala a poslal domácí do vedení. 1:0.

 

V 6. minutě musel hostující brankář vytáhnut další nebezpečnou střelu na roh. V 11. minutě se po pěkné kombinaci na jeden dotek prosadil domácí kanonýr Štěpán Blažek a zvýžil na rozdíl dvou branek. 2:0.

 

Jen o pouhou minutu později se domácí dostali do další velké příležitosti, ale jičínský Kuncíř odkopl míč z brankové čáry. Ve 28. minutě opět domácím zafungovala kombinace mezi Nikolasem Bekerou a Štěpánem Blažkem a druhý jmenovaný prostřelil Kanaval potřetí. 3:0.

 

Ve 32. minutě mohli hosté snížit. Jičínský Kuneš se protáhl u rohového praporku přes dva obránce, přihrál Zezulkovi a ten střelou bodlem však domácího brankáře Strýhala neprostřelil.

 

Ve 34. minutě si Štěpán Blažek opět narazil míč s Bekerou a zkompletoval hattrick. 4:0.

 

Ve 41. minutě měli hosté největší šanci na vstřelení branky. Zezulka si ve vápně narazil s Dítětem a jeho následná střela byla gólová, ale Strýhal pohotovým zákrokem vyrazil míč nad břevno.

 

Poločas tak vyzněl jednoznačně pro domácího favorita, který si do kabin odnesl čtyřbrankový náskok.

Druhá půle se již dohrála v poklidu

Domácí v druhém poločase kontrolovali výsledek a protočili sestavou. Zápase se dohrával v poklidném tempu.

 

V druhém dějství mohli diváci vidět "jen" jednu branku. V 83. minutě domácí zaznamenali pátou branku. Centr z pravé strany si nešťastně srazil do vlastní sítě vracející se Jan Kuncíř.

 

Nový Bydžov tak zvítězil na domácí hřišti o pět branek a suverénně si jde za vysněným postupem do divize.

 

 

 

Sestřih utkání:

Fotogalerii a sestřih utkání připravil Josef Bekera. Děkujeme



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Utkání se nám povedlo, zejména tedy první poločas, to byla radost, potěšení, moc hezky se na to koukalo. Druhá půle už taková nebyla, my byli uspokojení stavem, zápas se spíše dohrával, pro oživení poté dostali šanci střídající hráči. Ale i tak, myslím, že pět branek v síti soupeře muselo uspokojit každého diváka, kterých konečně přišlo více. Chválím je a prosím, jen tak dále, kluci si diváckou podporu zaslouží a kdy jindy by měli ve větším počtu chodit, když ne teď!"

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Domácímu mužstvu gratuluji k zaslouženému vítězství. Je pro mě zklamáním, že se moji hráči neumí správně obout. Osm jich v důležitých momentech klouzalo a nemělo stabilitu. Jestli díky tomu padli 2 nebo 3 branky, to přesně nevím, ale rozhodně to výsledek ovlivnilo."



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] (71. M. Marek [-] ) , P. Pokorný [-] , Š. Blažek [-] (75. P. Mejstřík [-] ) , N. Bekera [-] (79. F. Rejl [-] ) , M. Vincour [-] (71. V. Mokošín [-] ) , O. Špinka [-] , J. Novák [-] , F. Drobný [-] , J. Trejbal [-] , V. Svatoň [-] (46. D. Hruška [-] )

SK Jičín
L. Kanaval [-] - P. Beneš [-] , D. Čeřovský [-] , J. Kuncíř [-] , J. Kuneš [-] - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] , J. Nálevka [-] , P. Buchvald [-] (82. P. Jiřička [-] ) - D. Zezulka [-] (75. P. Obermajer [-] ) , J. Dítě [-]

ŽK: 43. D. Zezulka , 67. P. Buchvald .
Hráči zápasu: Š. Blažek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: TUREK Jiří - NÝVLT Roman, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: výhra domácích

Solidně hrající Jičín nebude vůbec nic jednoduchého. Očekávám fyzicky náročné utkání, které ale dokážeme zvládnout a získat další tři body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích