1:2p.
(0:0)
85. L. Holer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín porazil Červený Kostelec na penalty


Branky


9

V duelu dvou týmů, které se nacházejí v tabulce blízko sebe, se očekávalo vyrovnané utkání. Předpovědi se potvdily a zápas šel až do penltového rozstřelu, kde byli štastnější hráči Jičína.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Hosté přijeli na utkání pouze s jedenácti hráči, ale i tak pomýšleli na bodový zisk. Domácí byli aktivní ve středu hřiště, hrozili ze standardek a centry do vápna. V 7. minutě se po rohu domácí dostali k hlavičce, která ale mířila vedle branky Jičína. V 9. minutě nadějný brejk jičínského Holera po pravé straně skončil rohovým kopem, ze kterého však větší nebezpečí nebylo.

 

V 17. minutě nečekaná dalekonosná střela nadělala Kanavalovi starosti, ale ten střelu vyrazil na roh. Ve 29. minutě pálil jeden z domácích hráčů, ale střela skončila nejprve na těle hostujícího obránce a pak v zámezí. Ve 31. minutě střela domácího kapitána Lukáše Hlavy skončila nakonec po teči za brankou Kanavala. Do konce poločasu se již stav nezměnil a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Pět minut před koncem poslal zápas do penalt hostující Holer

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí. Ve 49. minutě přišla akce domácích po pravé straně, ze ktéré domácí vytěžili střelu končící vedle vzdálenější tyče jičínské branky.

 

V 57. minutě po chybě na levé straně jičínské obrany se do vápna dostal domácí útočník, který perfektně našel volného Zdeňka Mudrocha, který neměl problém dopravit míč do odkryté branky. 1:0.

 

V 61. minutě trestný kop hostů rozehrál Zugar a našel ve vápně za obranu nabíhajícího Machačného, ten ale míč netrefil tak, jak by chtěl a nic z toho nebylo. V 69. minutě domácí unikli po levé straně a Prokop přihrávkou před branku našel Mudrocha, který sám na malém vápně trestuhodně přestřelil Kanavalovu branku. V 75. minutě si na centr Fidricha naskočil Holer, ale trefuje přesně náruč domácího brankáře Středy.

 

V 85. minutě se dostal do úniku z levé strany jičínský Fidrich, poslal centr do vápna, do kterého se pěkně položil Lukáš Holer a levačkou nekompromisně srovnal. 1:1.

 

Červený Kostelec již nedokázal strhnou vedení na svou stranu, a tak následovaly pokutové kopy. 

 

Druhý bod po penaltách bere Jičín.

Hostující brankář Libor Kanaval zlikvidoval dva pokutové kopy domácích a tak si druhý bod odváží hráči Jičína.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "V prvním poločase jsme si vytvořili nějaké šance, ale bohužel jsme je nedokázali přetavit v úvodní gól. Druhý poločas začal naší dobrou aktivitou a úvodním gólem. Poté jsme si vytvořili ještě jednu 100% šanci, ale bohužel jsme vyhořeli na zakončení a soupeř nás za naši pasivitu zákonitě potrestal. Štěstěna v podobě pokutových kopů se k nám nepřiklonila tak bohužel bereme pouze jeden bod. Teď se musíme co nejlíp nastavit na následující zápas který nás čeká už ve středu opět ve Rtyni."

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Dnes jsme po organizovaném výkonu celého mužstva zaslouženě remizovali a díky vítěznému penaltovému rozstřelu ukořistili velmi cenné 2 body. Těší to o to víc, že jsme měli velké problémy se sestavou a s 10-12 hráči odehráli dvě vítězná utkání v sobotu a v neděli."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - Z. Mudroch [-] , D. Petrů [-] , D. Veseleňák [-] , L. Hlava [-] , P. Kratěna [-] (54. P. Prokop [-] ) , D. Poláček [-] (76. J. Malina [-] ) , J. Čejchan [-] , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , D. Hála [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - V. Štěpánek [-] , J. Sajdl [-] , J. Kuneš [-] - M. Kirschner [-] , D. Machačný [-] , D. Fidrich [-] , L. Holer [-] , J. Lánský [-] - O. Zugar [-] , J. Nálevka [-]

ŽK: 78. L. Hlava - 78. D. Machačný , 86. D. Fidrich .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nývlt Roman - LUKES Jan, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají velmi silné mužstvo, které je v mých očích v tabulce pod očekáváním. Tenhle zápas, ale vyhrají. Jičín má marodku a vůbec se jim nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza