Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 18:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů do 30 minut a pak červená karta. Kaznějov nebyl ve své kůži


Branky


16

Kaznějov neměl dobré jaro a hořkou tečku za druhou částí sezóny jim dal vítěz 1.A třídy. Petřínská rezerva přijela na hřiště do Kaznějova s mladými hráči, kteří měli chuť běhat i v horkém počasí a se soupeřem si dělali doslova co chtěli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po půl hodině hry bylo skóre rozdílem tenisového kanára, aby svůj tým oslabil ještě před přestávkou Polívka, kterému se na hřišti zřejmě nelíbilo. Domácí ve druhé půli dvakrát skórovali, ale jednou bohužel do své branky, čímž nastartovali hosty ještě k dalším třem gólům, aby se skóre zastavilo na rozdílu 1:10. Čtyři branky v tomto utkání zasznamenal Lukáš Kotěšovec, který se tak díky celkovým 25 gólům dostal na dělenou druhou pozici třech nejlepších střelců 1.A třídy, s polu s košuteckým Trinerem a Pekníkem.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Poslední zápas sezóny, parádní horké počasí, parádní terén a již jistý vítěz soutěže na našem hřišti. Bohužel tím pozitiva končí. Soupeř nás předčil úplně ve všem, jednoznačně nás přejel a uštědřil nám debakl. Tímto bych jim chtěl pogratulovat k postupu. Pro nás je vysvobozením, že jarní část sezóny končí. Byla pro nás utrpením.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - J. Valenta [-] , M. Polívka [-] , M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] (82. T. Valeš [-] ) , J. Hyneš [-] , D. Pojer [-] (62. M. Fedorco [-] ) , M. Mareš [-] , J. Kiss [-] (46. O. Běhounek [-] ) , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - L. Kotěšovec [-] , A. Černý [-] (46. J. Hájek [-] ) , Y. Skalozubov [-] , J. Tětek [-] , P. Jílek [-] , P. Bendl [-] , M. Fikrle [-] , J. Veselý [-] , J. Zíma [-] (75. J. Levý [-] ) , M. Černický [-] (60. P. Klich [-] )

ČK: 39. M. Polívka .
Hráči zápasu: L. Kotěšovec .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SMOLA Lukáš, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra hostů

Mistři 1.A třídy. To, ale neznamená žádnou roli v tom, že by petřínští měli poslední zápas sezóny vypustit. Volím zde jasnou výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů