Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 18:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto v záchranářském boji vyhrálo se Svatoborem


Branky


1. T. Hatina (p.) , 2. T. Hatina , 10. T. Hatina , 31. M. Lávička , 43. Š. Končal , 72. M. Pfeifer - 53. R. Kočí
16

Mýto čekal v posledních dvou zápasech souboj s celky, které jsou za ním v celkovém pořadí. Svatobor, jako již jistý sestupující z 1.A třídy, v Mýtě moc slávy nepředvedl a po výsledku 6:1 jel domů s prázdnou. A jelikož Svéradice v Kralovích nebodovaly, bude poslední zápas pro Mýto jen formalitka, která už konečné pořadí nijak neovlivní. Jestli se Slavoje pak dotkne baráž, nebo ne, to se ještě uvidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš HatinaTomáš HatinaTomáš Hatina... Ano, právě tento hráč nasázel první tři branky zápasu. První hned v první minutě z pokutového kopu, druhou o minutu později ze hry a třetí po deseti minutách hry. Ve 31. minutě se prosadil Martin Lávička a bylo to tedy už 4:0. Do přestávky ještě nasměroval přesně svůj pokus také Šimon Končal a Mýto po poločase vedlo hrozivým rozdílem 5:0.

 

Ve druhé půli se pomalu prostřídalo, jednu branku zásluhou Radka Kočího vsítili i hosté, ale k více gólovkám se nedostali. Na konečných 6:1 zamířil svou střelu střídající Michal Pfeifer v 72. minutě a za tohoto stavu se zápas dohrál bez jediné rozdané žluté karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Matěj Spěváček, trenér: Do utkání jsme šli s tím, že utkání zvládneme za 3 body a to se povedlo. Když jsem viděl v jaké sestavě Hrádek přijel, apeloval jsem na tým, že potřebujeme dát rychlé branky, tak, aby se nám po zbytek utkání hrálo v klidu. Náš útočník (autor 3 branek) Hatina říkal, že do 30. minuty dá 3 branky ať jsem v klidu. V klidu jsem byl už po 10 minutách, kdy nám zajistil vedení třemi branky právě fantastický Hatina. Utkaní jsme celý zápas zvládli, jak výsledkově, tak herně. Za to musím tým pochválit. Už nám chybí poslední krok a to je zvládnout baráž. Určitě chceme být úspěšný a musíme se na to připravit.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Utkání značně ovlivnilo naše složení hráčů a možná i pár situací hned z kraje zápasu. Do zápasu nastoupilo hodně našich dorostenců, kteří ještě nemají takovou kvalitu. Domácí tedy až do prostřídání měli více ze hry, poté se to trochu uklidnilo, i jsme snížili, ale víc se na hřišti v Mýtě nedokázalo.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - J. Melka [-] (69. M. Lenk [-] ) , M. Melka [-] , P. Zbuzek [-] , M. Lupáč [-] - M. Lávička [-] (46. M. Pfeifer [-] ) , M. Brož [-] (46. T. Vonášek [-] ) , P. Bejček [-] (74. V. Procházka [-] ) , S. Mackovič [-] - T. Hatina [-] (61. J. Šmíd [-] ) , Š. Končal [-]

TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - M. Jiřina [-] (77. D. Hanula [-] ) , Š. Fremund [-] , P. Illek [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , F. Mareš [-] , S. Ryba [-] , L. Šoural [-] , R. Holeček [-] , M. Pavlíček [-] (66. A. Němec [-] )

Hráči zápasu: T. Hatina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Nevím přesně kolik spadává týmů, ale vidím to na záchranářskou bitvu ve které domácí uspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích