Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 13:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín porazil Mochtín a stal se vítězem 1.A třídy


Branky


10. P. Bendl , 30. Y. Skalozubov , 47. P. Bendl , 53. P. Bendl , 60. J. Krystl , 85. Y. Skalozubov - 17. J. Žiak , 33. J. Žiak , 80. J. Bejvl , 87. J. Dolejš
16

Rezerva Petřina měla po minulém vysokém vítězství ve Svéradicích 99% šanci na celkové vítězství v soutěži. Po divoké přestřelce s Mochtínem, kdy v utkání padlo celkem 10 gólů, se nakonec mohli domácí radovat ze zisku bodů a tím pádem i potvrzení dominance v celém ročníku 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli od 10. minuty gólem P. Bendla 1:0, ale o sedm minut později to již bylo 1:1, když se po úniku prosadil golově Jan Žiak. Ve 30. minutě šel Petřín opět do vedení brankou Skalozubova, ale z toho se radoval pouhé tři minuty, protože mochtínský Žiak srovnává přesnou hlavičkou po rohovém kopu na 2:2. A tento stav vydržel až do přestávky, i když domácí měli šanci ho změnit ve svůj prospěch z nařízené penalty. Tu však neproměnili.

 

Domácí měli dobrý vstup do 2. poloviny zápasu. Nejdříve se 2x za sebou prosadil kanonýr Petřína Petr Bendl, další baranku přidal J. Krystl a domácí vedli v 60. minutě již 5:2! Hosté to však nezabalili, hráli stále otevřenou partii, vstřelili dvě branky, pod které se podepsali BejvlDolejšem a měli šance na další góly. Domácí si ale výhru pohlídali, zvítězili 6:4, když poslední branku zápasu vsítil Skalozubov. Mochtín zde ale zanechal velice dobrý dojem.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Vítězství, které nám zajistilo prvenství v soutěži, nebylo vůbec jednoduché. Mochtin přijel dobře připravený, dobře organizovaně bránil, kombinoval ze zadu i při našem vysokém napadání a těžil z rychlých brejků a standardních situací. Konkrétně z rohů, ze kterých nám vstřelil 3 branky. My jsme řešili vše složitě před a v soupeřově vápně a poločasový výsledek 2:2 byl zasloužený. Na začátku 2. poločasu se nám povedlo odskočit na rozdíl 3 gólů. Mochtín pak ještě vstřelil 2 branky po rohu, ale když se ještě v závěru trefil Skalozuvov, mohli jsme zvednout pohár pro vítěze nad hlavu. Na závěr bych chtěl nejen pochválit, ale hlavně poděkovat všem, kteří se podíleli na tomto našem tříletém snažení o postup do nejvyšší krajské soutěže (2x byla soutěž přerušena), aby naši dorostenci, kteří vyjdou z dorostenecké ligy, měli lepší přechod do dospělého fotbalu.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Náš tým odehrál v Plzni s domácí zálohou divizního Petřína hodně kvalitní a vyrovnanou partii. Hrál se oboustranně ofenzivní fotbal, padaly krásné branky. Nakonec z toho byl hokejový výsledek, všechny tři body si připsal domácí favorit, který vede tabulku s velkým náskokem a je již jistým postupujícím do Krajského přeboru.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Levý [-] (65. M. Brož [-] ) , J. Krystl [-] , K. Bílik [-] (46. M. Kyklhorn [-] ) , P. Bendl [-] , J. Veselý [-] , J. Tětek [-] , Y. Skalozubov [-] , J. Zíma [-] , P. Škarda [-] , J. Šulc [-] (65. D. Strejc [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. J. Osvald [-] ) , Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] , J. Čeleda [-] (58. S. Strejc [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 81. J. Veselý .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - BOGDAN Gabriel, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Petřín zvítězí bez problému, tipuji 10:0. Klukům budu držet z tribuny palce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích