Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick během 13 minut!


Branky


14

Zápas se hrál v dopoledních hodinách a to možná i vzhledem k dlouhé cestě hostů svědčilo v úvodu domácím, kteří se mohli dostat do vedení snad po deseti vteřinách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní rozehrávku dostal na kopačky Liška, dlouhým balonem našel Krejčího, ten balon poslal do vápna a jen špička jedné ze sušických kopaček zabránila k tomu, aby se balon dostal k úplně volnému Trinerovi. Postupem času se hra začala vyrovnávat a i sušičtí poznávali trávník na útočné polovině. Poprvé došlo ke změně skóre v minutě 21., a je třeba vyzdvihnout fair play gesto sušického stopera. První roh skončil totiž za brankovou čárou po sérii odrazů, pomezní ukázal odkop od branky, ale sušický hráč se přihlásil a Krejčí tak zahrával druhý rohový kop, ten se snesl na zadní tyč na volného Lišku a ten se nemýlil - 1:0.

 

Za necelých deset minut to bylo už o dvě branky. Na levé straně se dobře vyspal Krejčí a po dalším ze sprintů po lajně našel před bránou Trinera, který svojí střelu otřel ještě o břevno a pak rozvlnil síť podruhé 2:0. Hosté nesložili zbraně a následujících deset minut bylo v jejich režii, jenže obě nebezpečné střely vyrazil poměrně jistě Šatra. Do kabin se šlo tak za stavu 2:0. 

 

Definitivně se o osudu utkání rozhodlo hned po návratu ze šaten v pro hosty hororové čtvrthodince. Vezmeme to ale pěkně popořadě. Na levé straně převzal balon opět Krejčí, prohnal se jako vítr kolem tří zkoprnělých sušických obránců, předložil naprovo balon Kalašovi a ten křižnou ranou na zadní tyč ještě více uklidnil domácí fanoušky - 3:0. Za dvě minuty se opět pohnulo skóre na světelné tabuli, když ve vápně dostal k noze balon T. Pekník, který už určitě dal hezčí góly než tenhle, který krkolomně protlačil i s nohama sušických hráčů do sítě - 4:0.

 

Za další 4 minuty to už bylo pro hosty skoro na ručník a opět u toho byl Pekník - nahrávka do vápna, klička, gól 5:0. Za dalších zhruba 10 minut už Pekník zkompletoval hattrick v rozmezí 13 minut, kdy dostal balon za vápnem, zpracoval a tentokrát se s tím vůbec nepáral a propálil nártem gólmana Hrubce - 6:0.

 

Paradoxně Sušice ale vůbec nepůsobila špatným dojmem a v určitých pasážích hry domácí kombinačně přehrávala, ale byla trestána skoro z každého brejku a z každé šance. V 70. minutě přišla kosmetická úprava a to rovnou z kategorie DELUXE, když Míčka pět metrů za vápnem napřáhl a na milimetr přesně dělovkou trefil vingl Šatrovo brány - 6:1. Domácí už hodně polevili a čekali na závěrečný hvizd, což se jim mohlo vymstít hned o chviličku později, kdy se kapitán hostů prosadil hlavou, ale změnu skŕe zastavil praporek pomezního. Zápas hraný v relativně velkém horku se posléze jenom dohrával. Nutno říct, že hosté ani za jasného výsledku nepolevili a snažili se přidat alespoň další gól,což se podařilo v minutě 81., kdy se po ukázkové trmě-vrmě prosadil T. Klíma. Zápas tak skončil tenisovým výsledkem 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Letos jsme jako reklama na populární počítačovou hru SuperMario. Skáčeme výkonnostně i bodově nahoru dolu nahoru dolu. Já jsem ranní ptáče a mám třeba dopolední zápasy rád, ale u zbytku týmu jsou oblíbený jako automaty na kondomy ve Vatikánu, takže jsem rád, že jsme to zvládli. Musím ještě prásknout, že po rozcvičce vzniknul nový předzápasový rituál. Tomáš Pekník totiž už před časem doma přítelkyni tajně šlohnul rozprašovač na kytky, který naplnil Alpou, no a polovinu toho mi pak rituálně s ďábelským úsměvem nastříkal do choulostivých míst, pokud mám být úplně přesný, tak na pravé varle. Vzhledem k tomu, že jsme vyhráli, tak jsme se shodli, že v tom budeme pokračovat. My se už 7 let držíme v 1.A. třídě zuby nehty, jsme tam prostě přilepený jak žvejkačka ve vlasech a doufám, že tyhle tři body napověděly, že tomu bude i nadále. Sušici chci pochválit za bojovný výkon i za zdánlivě beznadějného stavu, rozdíl ve skóre neodpovídá tomu jak to vypadalo na hřišti. Už se tam zase těšíme v zimě na soustředění.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Do Plzně jsme odjeli ve velmi komplikované sestavě s gólmanem našeho C mužstva a mezi náhradníky byl pouze Štěpán Tuček. Začátek utkání byl pro nás velmi dramatický kdy jsme v prvních dvou minutách mohli inkasovat dva góly. To jsme ustáli a začali jsme se více tlačit dopředu. Bohužel již třetí utkání v řadě dostáváme po našich obrovských hrubkách jednoduché branky což soupeře velice uklidnilo a naše snaha o korigování výsledku byla opět velmi kostrbatá a nepřesná. O poločase prohráváme o dvě branky a do druhé poloviny utkání chceme vstoupit s lepší koncentrací, klidem a větší bojovností. Stává se přesný opak a soupeři hned v úvodu namažeme na další góly a uděláme z utkání totální frašku. Jediné co stojí za vyzdvihnutí na našem osudném výkonu byla tvrdá střela Oji Míčka z 25 metrů, která vymetla šibenici domácího brankáře. Prohráli jsme třetí zápas v řadě a v každém zápase jsme doslova darovali soupeřům vítězství. Doufám, že se z těchto utkání ponaučíme a v posledním domácím zápase proti Lubům vše odčiníme a potěšíme domácí publikum.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Kalaš [-] , T. Krejčí [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

TJ Sušice
K. Hrubec [-] - J. Kadlec [-] , O. Míčka [-] , J. Kysilka [-] , M. Podlipský [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] , A. Vystrčil [-] , Š. Krůs [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 61. M. Primas .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích