Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby rozhodlo vítězstvím favorita


16

Mochtín si v okresním derby poradil se Svéradicemi vysokým rozdílem. Kdo dával branky a kdo předčasně opustil hřiště?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín vlétl na oslabeného soupeře jako uragán. Již ve druhé minutě utkání otevřel skóre zápasu Jaroslav Pretzelmayer nekompromisní bombou z blízka pod břevno, po přihrávce Žiaka. Stejný hráč o pár minut později trefuje tyč hostující brány. V minutě desáté je to ale už 2:0, když střelec první branky nahrál Janu Žiakovi na hlavičku a oplatil mu tak předchozí asistenci.

 

Po čtvrt hodině hry je to už 3:0. To se gólové prosazuje Zdeněk Plánička a brankou Jana Šafránka z 22. minuty je utkání prakticky rozhodnuto. Předtím ale mohli i hosté vsítit branku, jenže nastřelily pouze tyč a tři minuty před pauzou Hájek těsně přestřelil parádní dělovkou. Hosté se snažili hrát otevřený fotbal, ale v zakončení jim chybělo více štěstí.

 

Po přestávce patřila úvodní desetiminutovka hostům. Na jejím konci se gólově prosazuje přízemní střelou k tyči kapitán Stanislav Makovec, který snižuje na 4:1. Domácí fotbalisté ale vzápětí dvěma slepenými góly Zbyňka Smolíka a Jana Žiaka, zvyšují náskok Mochtína již na 6:1 a to už bylo z gólového představení vše. 3 body zůstaly v Mochtíně.

 

Zbytek zápasu se jen dohrával v dost nervózním provedení, které vyústilo ve zbytečné vyloučení domácího Smolíka, jež byl potrestán za dvě žluté karty pro jeho .



Ohlasy k zápasu



FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Odjížděli jsme na utkání opět ve značně komplikované sestavě, se čtyřmi hráči béčka, řekli jsme si, že budeme hrát podobně jako minulé kolo v Kaznějově, tedy že budeme hrát otevřený fotbal, namísto čekání na to, zda obdržíme gól nebo ne... Tak jsme zkusili hrát fotbal, nicméně jsme hned na začátku dostali gól a během následujících 20 minut byl zápas rozhodnutý. Takže náš pokus, aby se na to dalo dívat sice vyšel, ale padalo nám to dost často do sítě. Ve druhé půli už nemusel soupeř nikam chvátat, takže se nám podařila vsítit alespoň jedna branka. Naše mužstvo bohužel předvedlo spíše slabší výkon. Trochu mě mrzel přístup některých domácích hráčů, kteří nás zbytečně komentáři popichovali, což neměli absolutně zapotřebí, a v návaznosti na sudím zvolený lehčí metr, se to pak změnilo v nervózně dohrané utkání plné nepříjemných střetů na hraně zranění. Utkání se mohlo dohrát v absolutním klidu, čemuž i průběžné skóre nasvědčovalo.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Dolejš [-] , J. Šafránek [-] , J. Pretzelmayer [-] (77. M. Prokop [-] ) , J. Lysek [-] , Z. Smolík [-] , J. Čeleda [-] (70. D. Gajdušek [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , Z. Plánička [-] (46. J. Osvald [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - J. Netušil [-] (63. M. Baudyš [-] ) , V. Brůha [-] , M. Hájek [-] , F. Prokopius [-] (85. P. Lukeš [-] ) , J. Vonášek [-] , A. Vachuška [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-]

ŽK: 43. Z. Plánička , 44. J. Dolejš , 81. Z. Smolík - 18. D. Juhaňák . ČK: 85. Z. Smolík .
Hráči zápasu: J. Šafránek , J. Žiak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - STACH Vladislav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Triner
Tip experta: výhra domácích

Nepředpokládám, že si domácí nechají vzít body a tipuji jasnou 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích