2:5
(0:3)
25. M. Skala
36. J. Smazal
41. L. Kodýdek (vl.)
64. Š. Krůs (vl.)
86. M. Boukal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice dala 4 branky, jenže prohrála 2:5... Co se na hřišti stalo?


Branky


48. T. Klíma , 85. T. Klíma - 25. M. Skala , 36. J. Smazal , 41. L. Kodýdek (vl.) , 64. Š. Krůs (vl.) , 86. M. Boukal
16

Sušice se snaží probojovat se na čtvrtou příčku soutěže, aby si mohla zahrát baráž o postup mezi krajskou smetánku. V cestě tentokrát stál třetí nejlepší celkek soutěže ze Žákavé, který si po tomto utkání své postavení v tabulce upevnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branky zápasu se dočkali nečekaně, s ohledem na průběh hry, hosté, za něž ve 25. minutě skóroval Michal Skala a o deset minut později navýšil vedení na 0:2 jeho spoluhráč Jan Smazal. Do poločasu vsítili také jednu branku domácí hráči, jenže do opačné sítě. Do tříbrankového vedení poslal hosty nešťastně domácí obránce Lukáš Kodýdek.

 

Po výměně stran poslal už správným směrem svou střelu sušický kapitán Tomáš Klíma, jenže další branka padla opět do svatyně jeho týmu a opět ze strany jeho spoluhráče. Nešťastníkem druhého poločasu tentokrát byl Štěpán Krůs

 

Přesto kapitán Tomáš Klíma opět zavelel k závěrečnému tlaku ve snaze vydolovat z utkání alespoň bod a v 85. minutě snížil na rozdíl dvou branek. To ale netušil, že o minutu později potvrdí Žákava svou výhru gólem Matěje Boukala na 2:5 a odveze si všechny tři body s sebou. Sušice se tedy propadla na sedmou příčku a v následujících třech zápasech se bude muset ještě hodně snažit, aby se dostala na vysněnou čtvrtou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Před domácím utkáním jsme nečekaně museli řešit náhlou marodku zkušených hráčů základní sestavy. Ale jak jsem již avizoval po posledním utkání v Bělé, dostali příležitost naši mladíci. Věděli jsme, že proti tak zkušenému soupeři to nebude jednoduché, ale věříme v jejich fotbalové schopnosti, proto jsme se nebáli, že by to nezvládli. Začátek utkání jsme dostali soupeře pod tlak a vypracovali si několik brankových příležitostí, ale stále se nám nedaří tyto situace proměnit a je jedno jestli je to zkušený borec nebo benjamínek. To se však velmi jednoduše povedlo hráčům Žákavy, když se poprvé v 25. minutě dostali do naší šestnáctky a zblokovaná střela znamenala první roh pro hosty. Co je pro nás tak složité, bylo pro protihráče velmi jednoduché a po hlavičce soupeře prohráváme 1:0. Přesto se snažíme nadále o vstřelení branky, ale soupeř nám ukázal proč je na třetím místě tabulky, protože se do poločasu dostal třikrát do našeho vápna a pokaždé skóroval z toho jeden gól byl vlastní. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a Tomáš Klíma vstřelil rychlý kontaktní gól. Bohužel za nedlouho přišla další vlastní branka přesto opět náš kapitán skóroval podruhé a dal nám naději poprat se ještě o přijatelný výsledek. To ale odmítl nejlepší hráč hostů Boukal a navýšil na konečných 2:5. V tomto zápase jsme si doufám vybrali neskutečnou smůlu kdy platilo, že my jsme hráli fotbal a soupeř dával góly. Velmi nás potěšil výkon všech hráčů a předvedená hra, především se nám potvrdilo, že máme v kádru mladíky, kteří jsou příslibem do budoucnosti sušické kopané. Je mi však líto našeho gólmana Tomáše Maříka, který si v podstatě nesáhl na balón a pětkrát ho vyndaval z vlastní sítě. Přesto chci všem hráčům poděkovat, včetně podporujících marodů a našeho Lipíka, který přišel na lavičku po zápase našeho béčka. Děkuji fanouškům za podporu a těšíme se na další utkání v Plzni na Košutce.

FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Sušice byla v úvodu utkání lepší. Měli jsme štěstí, že jsme neinkasovali. Poté jsme z prvního rohu vstřelili branku, podnikali jsme brejky a dařilo se nám trestat chyby domácích. Po třetím gólu se utkání zklidnilo. Domácí se snažili, ale většinou jen po naše vápno.



Sestavy


TJ Sušice
T. Mařík [-] - P. Pechek [-] , J. Kadlec [-] (58. P. Chudý [-] ) , M. Podlipský [-] (70. P. Hubáček [-] ) , O. Míčka [-] , A. Pivetz [-] , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] , A. Vystrčil [-] , L. Kodýdek [-] , M. Budil [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , V. Bouda [-] , M. Soukup [-] (46. M. Štětina [-] ) , V. Mencl [-] (65. R. Škala [-] ) , J. Aubrecht [-] (75. J. Winkelhöfer [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , J. Smazal [-]

ŽK: 57. P. Pechek .
Hráči zápasu: T. Klíma - M. Skala , J. Smazal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - FANFULE Ladislav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Daniel Triner
Tip experta: výhra hostů

Jelikož osobně znám špílmachra Ondřeje Soukupa z třetího celku tabulky, nezbývá mi než zvolit 2. Doufám, že se znovu rozstřílí, protože těch jeho ušmudlaných 11 gólů není žádná sláva.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů