O. Lang 38. (vl.)
J. Lavička 69.
P. Koča 80.
P. Koča 90.
5:4p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


38. O. Lang (vl.) , 69. J. Lavička , 80. P. Koča , 90. P. Koča - 16. R. Ryba , 18. J. Lev , 28. J. Drábek , 87. R. Ryba
16

Rokycanští přijeli do Kralovic nabuzení posledním skalpem plzeňského Petřína a podle toho také vypadal první poločas. Tempo však uvadlo a Kralovice si dokázaly vybojovat penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi aktivně a po půl hodině už vedli o tři branky. První z nich po čtvrt hodině hry vsítil Richard Ryba, aby na něj o dvě minuty později navázal Jiří Lev. Když pak o deset minut později navyšoval Jiří Drábek, zdálo se, že utkání bude jasnou záležitostí pro Rokycanskou rezervu.

 

Jenže do poločasu si stačil vsítit smolnou vlastní branku Ondřej Lang a domácí o přestávce vycítili šanci na zvrat.

 

Po pauze se domácí do svého soupeře zakousli a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vsítit další branku. Ta přišla až v 69. minutě, když na rozdíl jediné branky snižoval Jan Lavička, aby srovnání stavu dokonal střídající Pavel Koča v 80. minutě.

 

Možná to byl impulz pro hosty, aby ještě zabrali a tři minuty před koncem základní hrací doby hosté opět odskočili na rozdíl jediné branky zásluhou Richarda Ryby. Fotbalové štěstí ale tentokrát stálo při domácích, kteří ve čtvrté minutě nastavení dokázali brankou Pavla Koči znovu srovnat a vymodlili si penaltový rozstřel.

 

V něm byli lepší domácí fotbalisté, kteří i možná právě díky závěrečnému impulzu nešli do rozstřelu nijak rozhození a nechali si doma po rozstřelu s výsledkem 5:3 i druhý bod.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Proti Kralovicím to bylo utkání dvou rozdílných poločasu. V první poločase nás zřejmě domácí tým podcenil, první poločas jsme ovládli, dali jsme 3 branky a jednu zbytečnou dostali. Do druhé poločasu domácí vystřídali a přidali na pohybu a důrazu. Zatlačili nás na polovinu hřiště. Vzhledem k tomu, že jsme na středu hřiště nepracovali dobře do obrany, nechali jsme soupeře vyrovnat. Směrem na soupeřova branku nás to táhlo a tak i ve druhém poločase jsme si vytvořili 3 jasné brankové šance, ale proměnili jsme jen jednu. V závěru nám došly síly a domácí nám nechtěli nechat 3 body. Vzhledem k průběhu utkání jsme ztratili 2 body. Našemu týmu chybí ještě zkušenosti, abychom dokázali tyto zápasy dotáhnout do vítězného konce. Divákům se zápas musel líbit..



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , P. Gažák [-] (46. P. Koča [-] ) , T. Kříž [-] , M. Bulín [-] , M. Pánek [-] (46. D. Sládek [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Pliml [-] (73. L. Motyčák [-] ) , R. Ryba [-] , J. Drábek [-] , J. Lev [-] , J. Bouda [-] , M. Kužma [-] , J. Ječmen [-] , O. Lang [-] (46. M. Pok [-] ) , M. Chmelíř [-] , T. Pliml [-]

ŽK: 57. L. Sládek - 69. M. Kužma , 75. T. Pliml , 75. J. Drábek .
Hráči zápasu: P. Koča - R. Ryba .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠLAJS Jakub, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Daniel Triner
Tip experta: remíza

Hoste budou po skalpu Petřína B kousat i v Kralovicích. Jazýčky vah se překlopí na stranu domácích až po penaltovém rozstřelu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích