1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:15

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas směřoval k penaltám, ale poslední slovo měl Tomášek


Branky


15

Před více než dvěma sty diváky se odehrála velmi zajímavá bitva o každičký centimetr na hřišti. Bělá přivítala Sušici, bojující o baráž do vyšší soutěže a bylo se vážně na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli si domácí fotbalisté vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale zejména Pavel Jarina mohl svůj tým poslat do vedení. To se několikrát nepovedlo a za otěže následně tahali chvíli i hosté. Jenže ani oni nebyli přesní v koncovce, a tak se diváci před poločasovým hvizdem dočkali pouze červené karty právě pro domácího Pavla Jarinu, který loktem udeřil svého soupeře zbytečně v souboji.

 

Druhý poločas byl v režii sušických fotbalistů, ale jak později řekl trenér Hrubec, domácí hráči na hranici sebeobětování bojovali jak o život. Právě díky lepšímu morálnímu nastavení se domácím podařilo dlouho udržet nulu a v závěrečných minutách vytěžit z minima maimum. Na konečných 1:0 zajistil svou brankou Tomášek tři body pro Bělou, která se i díky tomu drží na horní hranici barážových pozic o udržení v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Marin Marinov, trenér: Jak jsem říkal již minulý týden, naše výkony jsou nahoru dolů. Poslední zápas v Křimicích jsme odehráli špatně a dnes to bylo zas úplně něco jiného. Proti Sušicím jsme chtěli napravit tu ostudu z minulého týdne. Opět jsme měli šanci odskočit našim konkurentům v boji o setrvání v soutěži. První poločas jsme hráli slušně, byli jsme na balónu a vytvářeli si šance, které jsme opět zahazovali. Na konci prvního poločasu jsme dostali červenou kartu za naši nedisciplinovanost. V poločase jsem klukům řekl, že dnes vyhrajeme, pokud se semkneme a podáme týmový výkon. Po přestávce kluci předvedli něco neskutečného. Takový statečný a srdcovitý výkon jsem už dlouhou neviděl. Hráli jsme zkušeně, několikrát nás podržel i skvělý Tomáš Jarina. Tři minuty před koncem jsme za náš výkon byli odměněni. Po vybojované standardce na pravé straně hřiště si vzal míč zkušený Jarda Malý, který milimetrovým centrem na přední tyč našel Gedyho Tomáška, který se z takových pozic nemýlí. Pro nás velice důležité 3 body. Před klukama smekám a ještě jednou jim děkuju za předvedený výkon. Hráč zápasu - celý tým.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Do Bělé jsme odjížděli v netradičním čase v 7 ráno. Utkání začalo velice dobře pro domácí, kdy se dostal v prvních minutách do obrovské příležitosti Pavel Jarina, ale náš obránce Tomáš Marek ho lehce v souboji rozhodil což bylo rozhodující, protože přestřelil téměř z brankové čáry prázdnou bránu. O pár minut později stejný hráč vystřelil prudkou ránu, která prolétla těsně vedle tyče. Poté jsme převzali iniciativu a následovala přehlídka neproměněných šancí, kdy si domácí brankář musel připadat jako v oblíbené hře na vybíjenou neboť přitahoval všechny naše střely jako magnet. V poslední minutě prvního poločasu byl vyloučen domácí hráč za hrubé nesportovní chování, kdy udeřil loktem do obličeje Patrika Hubáčka. Do druhé poloviny utkání jsme vstoupili obrovským tlakem, ale opět jsme nedokázali proměnit spoustu brankových příležitostí a domácí hráči na hranici sebeobětování bojovali jak o život. Naše hráče to tak trochu uspokojilo a po standartní situaci jsme dostali pět minut před koncem gól hlavou. Zbytek zápasu už se dohrál ve velké nepřesnosti a z našeho pohledu ve velkém utrpení. Tento zápas by měl být pro nás velkou inspirací, jak se má na hřišti bojovat do poslední chvíle o vítězství a doufám že se z toho ponaučíme do dalších utkání. Pozitivem pro nás je, že v těchto těžkých utkáních nastupují naši mladí odchovanci, někteří hrají na neobvyklých postech a zvládají to bravurně. Myslím, že v následujících zápasech dostanou příležitosti i ostatní, aby se rychleji přizpůsobili dospělému fotbalu. Příští neděli přivítáme na domácím hřišti těžkého soupeře ze Žákavé, kdy se pokusíme odčinit tuto porážku a doufám, že potěšíme naše výborné domácí publikum.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Blacký [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] (77. R. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] , J. Malý [-] , V. Landrgott [-] (69. L. Hofmeister [-] ) , L. Černý [-] , P. Cingroš [-] (56. P. Horák [-] )

TJ Sušice
F. Míček [-] - T. Marek [-] (17. P. Hubáček [-] ) , O. Míčka [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] (77. J. Kadlec [-] ) , Š. Krůs [-] , J. Kysilka [-] , A. Vystrčil [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 44. P. Hubáček , 51. Š. Krůs , 74. T. Klíma , 80. J. Kysilka , 86. P. Pechek . ČK: 44. P. Jarina .
Hráči zápasu: M. Tomášek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích