Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby v boji o záchranu přehrály rezervu Mýta


Branky


15

Jak utkání, ve kterém oba týmy potřebovaly bodovat, probíhalo? Reportáž z utkání pohledem Daniela Šnoura, hráče Startu Luby, je níže k dispozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začínal netradičně v 18:00 a výkop měli domácí. Luby začaly aktivněji a hned od začátku se dostávaly do slibných příležitostí ke skorování. Tento, řekněme, tlak, trval do 10. minuty, poté i hosté začali vystrkovat růžky. Domácí jim nějaké šance věnovali po zbytečných až trestuhodných ztrátách na ose hřiště. Luby pak mohly děkovat golmanovi, že předvedl několik skvělých zákroků, zejména pak jeho poslední, kdy míč vytěsnil na roh konečky prstů a důležitý zákrok "pocukroval" nádhernou robinsonádou. Domácí lavička okamžitě reagovala a domací utočník si vyslechl "na středu hřiště se zákládá útok pro nás, ne pro soupeřovy hráče."

 

Ve 20. minutě domací zahrávali rohový kop, kde si skvěle naskočil do hlavy Matěj Pivoňka, bohužel pro nás se míč příhodně poodrážel do běhu mýtského Ondřeje Maška, který skvostným sólem přes celé hriště, kdy se ho nepodařilo zastavit domácí obranně jak čistým odebraním balonu, tak ani taktickým faulem, a skoré se poprvé měnilo na 0:1 pro hosty. Moc krasná branka.

 

Domací lavička se snažila hráče nabudit k větši agresivitě a chuti po vítezství. Ve 24. minutě přišlo první varování, kdy utíkal po lajně Vojta Petržilka, ale hosté stačili ještě balón odvrátit na rohový kop. Domací po náporu, kdy vyloženě dominovali na balonu a střed hřiště byl z cela v režii domácích, se po chybě v hostující obraně dostal do úniku Vojta Petržilka a tentokrát naservíroval Karlovi Křížkovi balon do brázdné branky a ten se nemýlil - 1:1.

 

Tlak domácích se stupňoval, ale hostující golman zatím držel Mýto po šancích Honzy Holého a Serhiho Bashi, v naději na bodový zisk. Když se ale ve 37. minutě nařídil přímý volný kop pro domácí z pravé strany, kde si míč postavil Matěj Pivoňka a poslal prudký balon na zadní tyč, kterým vymetl pavučinu levého horního rohu, kapituloval brankář podruhé. Ve 43. minutě pak dostal míč za obranu rychlonohý Křížek a poslal nadýchaný balon pro volného Pivoňku, který se nemýlil a zvýšil tak poločasové skoré na 3:1.

 

Domácí nastoupili do druhého poločasu a hned z první akce se radoval náš levý obránce, který si naběhl na centr z levé strany a pohotově zakončil. Domácí obrana neměla moc starostí z hostujícím útokem, a tak to byly spíše Luby, kdo diktoval tempo, i když zahazovaly šanci za šancí.

 

Zápas se dohrál bez větších emocí, hosté prakticky ohrožovali domácí bránu pouze střelami z dálky. Luby si své vítezství zasloužily a zase se přiblížily k záchraně po zpackané podzimní části.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Daniel Šnour, hráč: Pokud budeme k zápasům přistupovat takto zodpovědně s agresivitou na balon a vyvarujeme se zbytečných ztrát, myslím si, že se nám podaří tento ročník dotáhnout nakonec k tolik vysněné záchranně v 1.A třídě. Hráči k zápasům i k tréninkům přistupují s pokorou a s odhodláním domácí příznivce v tomto boji o záchranu nezklamat. Snad se nám to po totálně zpackaném podzimu podaří. V dalším zápase nás čekají opět na domácí půdě Křimice a já doufám, že Jirka "Dida" Moravec (bývalý spoluhráč) nezachytá. Pokud se všichni doléčíme a konečně se sejdeme v plné sestavě (v této sezoně se nám to ještě nepodařilo), tak to bude moc zajímavé utkání a doufám, že s body pro Luby.




Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , K. Křížek [-] , A. Panuš [-] (80. M. Červený [-] ) , . Basha [-] , J. Holý [-] (84. D. Šnour [-] ) , T. Blohmann [-] , H. Pikhart [-] , A. Čížek [-] , R. Švec [-]

TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - T. Vonášek [-] , M. Lupáč [-] , R. Chvála [-] - P. Zbuzek [-] , J. Pelnas [-] (55. L. Laštovka [-] ) , S. Mackovič [-] , Š. Končal [-] (77. D. Šiman [-] ) , O. Mašek [-] , J. Mašek [-] (65. L. Szalai [-] ) - J. Šmíd [-]

ŽK: 70. T. Blohmann - 32. J. Mašek .
Hráči zápasu: V. Petrželka , K. Křížek , M. Pivoňka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HÁJEK Zdeněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích