3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si na domácí půdě poradila s Křimicemi


Branky


17

Sušice je na vítězné vlně a svými jarními výkony se z propastných hlubyn vytáhla už na páté místo soutěže. Tentokrát si mančaft trenéra Hrubce poradil s Křimicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Po předešlé pauze jsme se velmi těšili na domácí utkání proti Křimicím a to ze dvou důvodů. První byl soupeř, který hraje dobrý fotbal a druhým důvodem, že za hostující mužstvo nastupuje náš odchovanec a velký kamarád Jakub Szedmák. Na soupeře jsme šli s taktikou rychlé kombinační hry, ale to se nám nedařilo, protože hosté mají velmi urostlé mužstvo a jejich hra spočívala v nakopávaných balónech na urostlé útočníky, což pro naše obránce byl velmi těžký úkol. Tímto způsobem hry si hosté získávali mírnou převahu a nám se nedařilo dobře a rychle kombinovat. Naopak se nám vydařilo několik slibných brejkových situací, kterým chyběla přesnost v zakončení. Zhruba v polovině prvního poločasu dostal krásný balón za obranu Oja Míčka a nekompromisně proměnil. O přestávce jsme si řekli, že se pokusíme soupeře přehrát vysokým pressingem a rychlou hrou po stranách. Tato taktika se nám vyplatila a doslova jsme soupeře utahali a bylo jen otázkou času kdy navýšíme skóre. To se povedlo opět Ojovi a strašně jsem mu přál vstřelit hattrick, což se mu nakonec nepovedlo, ale skvěle ho zastoupil Jirka Kysilka a z úniku zakončil na konečných 3:0. Musím poděkovat všem našim hráčům za skvělý výkon a je vidět, jak se přenáší pozitivní energie z kabiny na výkony týmu. Dále děkuji opět skvělým fanouškům a hlavnímu pořadateli Václavu Naušovi a jeho týmu za skvělý servis.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] (86. J. Kadlec [-] ) , J. Sedláček [-] (76. M. Brož [-] ) , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , J. Králík [-] (76. Š. Krůs [-] ) , J. Kysilka [-] (89. A. Vystrčil [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , L. Koutek [-] (82. P. Beneš [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] (46. J. Dytrt [-] ) , J. Kovačič [-] (59. V. Kuneš [-] ) , V. Brejcha [-] (72. J. Šváb [-] ) , T. Pata [-]

Hráči zápasu: O. Míčka .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - STACH Vladislav, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Dominik Frank
Tip experta: remíza

Bude to asi hodně vyrovnaný zápas a diváci moc branek neuvidí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích