3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto dotahovalo dvougólové manko a Vild zářil v rozstřelu


Branky


17

Fotbalisté Mýta i Bělé hrají o záchranu v soutěži a touha po bodech tak byla na obou stranách. Velmi dobře měli rozehraný zápas hosté, přesto si ale odvezli pouze jeden bod, když nezvládli koncovku zápasu. Jak hodnotí utkání trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Matěj Spěváček, trenér: Zápas s Bělou nebyl vůbec jednoduchý, Bělá má zkušený a kvalitní tým. Opět jsme brzy prohrávali, kdy si Pavel Jarina našel míč ve vápně a dělovkou zakončil. My jsme zase nevyužili spoustu tutových šancí, do kterých jsme se dokázali dostat. Jen naší nekoncentrovaností jsme to nedokázali proměnit. Ve druhém poločase jsme prostřídali a ještě více omladili tým, ale začátek patřil hostům, kteří se dočkali druhé branky, kdy opět dohrál situaci Jarina a my prohrávali 2:0. Je vidět že se v našem týmu zlepšuje dravost a touha si jít pro každý bod. Nic borci nevzdávají a hrají až do konce utkání. Po brankách J. Maška a v závěru Pfeifera, jsme utkání dostali do penalt a zajistili jsme si druhý bod v utkání. Ani jsme nepochybovali o tom, že bychom penalty neměli zvládnout. V bráně jsme měli totiž zeď jménem Jan Vild. Nejen, že chytal výborně celý zápas a byl náš nejlepší hráčem, ale ještě k tomu přidal svojí show. Chytil 3 penalty a sám poslední penaltu proměnil a rozhodl o našem vítězství. Děkuji celému týmů, že nic nevzdali a mohli jsme vybojovat velmi cenné vítezství pro náš klub.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Vild [-] - J. Abrt [-] (46. M. Lupáč [-] ) , M. Melka [-] , T. Vonášek [-] , P. Zbuzek [-] (78. M. Lenk [-] ) - J. Lenk [-] , J. Melka [-] (46. S. Mackovič [-] ) , F. Renza [-] , J. Mašek [-] (78. J. Pelnas [-] ) - M. Pfeifer [-] - M. Brož [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Černý [-] (46. V. Iščenko [-] ) , L. Černý [-] , P. Horák [-] (70. P. Cingroš [-] ) , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , L. Hofmeister [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Šinál [-]

ŽK: 38. M. Brož , 77. J. Mašek - 20. M. Černý , 90. D. Frank .
Hráči zápasu: J. Vild - P. Jarina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Utkání je na programu den po zápase Mýtského áčka, takže čekám posilnění béčka a výhru domácích. Doufám, že se Bělá zachrání, protože hraje dobře.

Tip: výhra domácích