1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany bušily, bušily a bušily... Nakonec se dočkaly


Branky


16

Utkání víceméně na jednu bránu, které rozhodl až deset minut před koncem David Kroc (v zápise chybně zapsán jako střelec Drábek), aby zajistil svému celku všechny tři body. Rokycany vyhrály zcela zaslouženě a mohlo to být o mnohem více branek. Co říkají oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Hodně dlouho jsme se nedokázali prosadit a když už ano, tak nám byly mávány ofsajdy. Snad byly všechny mávány správně. Každopádně jsem byl hodně naštvaný, jelikož naše koncovka byla žalostná. Naštěstí jsme ale přetavili zápas do vítězného konce.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Do Rokycan jsme přijeli v jedenácti hráčích, což bylo na následném výkonu znát. Rokycany držely míč po většinu hry, ale v první půli nastřelily pouze 2 nebo 3 břevna. Nám se brejky nijak nedařilo zužitkovat. Druhá půle už byla jen na jednu bránu. Dostali jsme 3 góly, které byly zrušeny pro ofsajd a rozhodla tedy až jediná branka deset minut před koncem po naší chybě. Dlouho nás ale držel i náš brankář, díky jehož výkonům Venca Ryba na lavici šel do mdlob, aby ho náhodou nevyšoupl na trvalo ze sestavy (směje se).



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] , D. Kroc [-] (88. J. Pliml [-] ) , M. Čeliš [-] (61. J. Ječmen [-] ) , O. Lang [-] (61. M. Chmelíř [-] ) , M. Radošovský [-] (74. D. Kulle [-] ) , M. Kužma [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , J. Bouda [-] (61. R. Ryba [-] ) , F. Stejskal [-]

TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - Š. Fremund [-] (90. K. Mareš [-] ) , S. Ryba [-] , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] , Š. Gajdečka [-] , R. Holeček [-] , J. Kutil [-] , M. Jiřina [-] , F. Mareš [-] , P. Slopovský [-]

Hráči zápasu: J. Drábek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná záležitost pro rokycanské mladíky.

Tip: výhra domácích