4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2022 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby pro Petřínské


Branky


14

Plzeňské derby mělo jasného favorita a výsledek postavení obou celků odpovídá. Jak se rodilo a co na zápas řekl glosátor Milan Primas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání zaznamenal Matěj Fikrle, který si naskočil na Bendlův centr z pravé strany a hlavičkou usměrnil míč za Frýdlova záda. O dalších deset minut později se ozval i druhý nejlepší střelec soutěže, Lukáš Kotěšovec, který opět využil Bendlův pas za obranu a v podstatě ihned po zpracování míče střelou na vzdálenější tyč nedal Frýdlovi šanci.

 

Když už se pak blížila poločasová přestávka, vyslal Jakub Krystl na levou stranu centr na Štefl, od něj se mu míč vrátil před bránu a když už před ním byla otevřená obrana, napřáhl a krásnou střelou zvýšil vedení na 3:0.

 

Druhá polovina už byla volnější a domácí udeřili už pouze jednou. A to dosti se štěstím. Na rohový kop Jílka si naskočil ve vápně nejvýše střídající Jakub Zíma, jeho pokus hlavičkou padal od břevna před brankovou čáru, ale než dopadl, odrazil se od nohy do sítě o dezorientovaného brankáře Frýdla.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, asistent trenéra: Jednoznačně opět dominantní výkon, podpořený týmovým pojetím. Utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou a jen škoda (již poněkolikáté) našich neplodných druhých poločasů. Když nad tím tak přemýšlím, tak asi i mojí "zásluhou", protože to už jsem většinou na place i já. Každopádně, soupeři jsme moc šancí na dramatičtější průběh zápasu opravdu nedali.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: To, že jsme byli horším týmem viděl asi každej kdo má aspoň jedno oko. Během zápasu i po něm panovaly v kabině bouřlivé diskuse, jestli bylo správné zalézt a předvádět rekonstrukci bitvy na Bílé hoře nebo se pokusit o nějakou demo verzi Barcelony a hrát normální fotbal. Pravda byla asi někde uprostřed. Doma jsme s Petřínem předvedli určitě lepší výkon. Když už nic, tak to aspoň bylo běhavý a už v první půli jsem se cítil jako light verze Kipchogeho, což je dobrá průprava na pražskej maraton kam se chystám tento víkend. Domácí zaslouženě vyhráli a závěrem bych ještě rád pochválil rozhodčího Říhu, který to odřídil v klídku a bezproblémově. My se už těšíme na Kralovice.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - O. Vinkler [-] (67. J. Zíma [-] ) , M. Fikrle [-] (67. J. Levý [-] ) , P. Bendl [-] , J. Krystl [-] , L. Kotěšovec [-] (46. J. Hájek [-] ) , J. Veselý [-] , D. Vodrážka [-] , M. Štefl [-] (46. V. Suchý [-] ) , M. Frank [-] (46. A. Černý [-] ) , P. Jílek [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Fikar [-] , T. Krejčí [-] (60. M. Kadlec [-] ) , J. Kalaš [-] (30. P. Sobotka [-] ) , M. Primas [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , T. Pekník [-] (79. V. Kučera [-] ) , J. Pekník [-] (79. X. Nguyen [-] ) , J. Hemzáček [-] (60. D. Král [-] ) , P. Macht [-]

ŽK: 89. D. Frýdl .
Hráči zápasu: J. Krystl , P. Bendl .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - FRGAL Lukáš, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na našem letišti věřím, že neponecháme nic náhodě a přidáme další 3 body na cestě za postupem z prvního místa.

Tip: výhra domácích