1:2p.
(1:1)
39. O. Hurt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:15

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá mohla dosáhnout na více než jeden bod, ví trenér Startu


Branky


14. P. Horák - 39. O. Hurt
17

Celek z německého příhraničí bojuje o každičký bod k záchraně v 1.A třídě, do které se před třemi lety klub probojoval. V utkání s Kralovicemi domácí fotbalisté vůbec netahali za kratší konec a svých neproměněných šancí v závěru hodně litovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se dokázali prosadit domácí, jmenovitě Pavel Horák, který po čtvrt hodině hry určil, jakým směrem se vývoj utkání pravděpodobně bude ubírat. Jenže druhou branku Start nepotvrdil a do přestávky odpověděli hosté. V 39. minutě vsítil branku na 1:1 Ondřej Hurt a rozhodnutí o vítězi mělo přijít až ve druhém poločase.

 

Ale ani ten o vítězi nerozhodl, jelikož domácí hráči, kteří byli aktivnější a byli hnáni místními diváky za důležitými body, své šance neproměňovali. Vyrovnaný stav tedy setrval až do konečného hvizdu a druhý bod putoval za vítězem penaltového rozstřelu.

 

Tím se stal až po 11. sérii tým z Kralovic! Domácí Jarina si připsal 3 chycené pokusy, ale jeho kolega v rukavicích o jednu lapenou pecku více, a to nakonec rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Marin Marinov, trenér: Mám smíšené pocity. Kdyby mi bod někdo nabídl před zápasem, tak vzhledem k postavení obou mužstev v tabulce bych ho určitě bral. Ale po tom průběhu ve mě převládá spíše takové zklamání, protože my jsme opravdu po celých 90 minut byli lepším týmem. Měli jsme více příležitostí, obzvlášť ve druhém poločase, kde jsme soupeře v prvních 20 minutách natlačili na polovinu, dvakrát jsme šli sami na brankáře, to jsme neproměnili. A těch šancí bylo více. Penalty už jsou loterie. Bod je dobrý a v naší situaci ho musíme brát, ale mohli jsme získat více, jeden bod je po tomto výkonu málo.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Zápas pro nás ze začátku nevypadal dobře. Nedokázali jsme dostat naši hru pod kontrolu a po prvních patnácti minutách jsme prohrávali. Ke konci poločasu se naše hra zlepšila a my si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí, z nichž se nám jednu podařilo proměnit. Druhý poločas byl takzvaně "nahodu dolu". Chvíli tlačili domácí, chvíli zase my. Oba týmy si vytvořily dost brankových příležitostí. Nám kryl záda skvělými zákroky Jarda Bodurka a i přes závěrečný tlak domácích neinkasoval. Utkání dospělo do penalt, které jsme si neúspěšně natrénovali proti Sušici. Náš čaroděj v bráně zase podržel a při jedenácté penaltě utkání rozhodl.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Černý [-] , L. Černý [-] , P. Horák [-] (74. P. Cingroš [-] ) , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , V. Iščenko [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Šinál [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Koča [-] (79. M. Kůsa [-] ) , J. Vlk [-] , M. Bulín [-] (60. D. Sládek [-] ) , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] , J. Kulhánek [-] , O. Hurt [-] (74. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-]

ŽK: 45. D. Frank , 89. M. Blacký - 65. L. Sládek , 76. T. Kříž .
Hráči zápasu: T. Jarina - J. Bodurka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: výhra hostů

Kralovice v boji o baráž do KP nesmí zaváhat a vyhrají v Bělé.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

1:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů