J. Vondráček 10. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v Kaznějově


Branky


10. J. Vondráček (p.) - 90. J. Drábek
17

Oba celky jsou v klidnějším středu tabulky, přesto byli více favorizováni domácí. Souboj ale nakonec rozhodly dvě branky, v opačných časech soutěžního utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal zostra a ukončilo to až rozhodnutí sudího Šlaufa, který v 10.minutě nařídil pokutový kop ve prospěch domácího celku. K tomu se postavil Jakub Vondráček a bezpečně proměnil.

 

Fotbal plný zajímavých šancí a soubojů za stavu 1:0 pokračoval až do samotného závěru zápasu. Nakonec ale rokycanské snažení vygradovalo v branku Jiřího Drábka v 90.minutě.

 

Spoustu týmů by tato branka před penaltovým rozstřelem psychicky rozhodila. Ale brankář Švamberg svůj tým podržel a po výsledku 6:5 bral Kaznějov druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Po 3 týdnech jsme nastoupili k mistrovskému utkání a úvod se nám vyvedl. Prvních 20 minut jsme byli jasně lepší a dokázali jsme vstřelit první branku z penalty. Bohužel poté jsme zcela přestali hrát a hosté převzali iniciativu, naštěstí však byli nepřesní ve finální fázi. Poločas jsme tak vyhráli o jednu branku. V úvodu druhého poločasu jsme opět byli o něco lepším týmem, což ale trvalo jen 10 minut. Poté otěže hry převzaly Rokycany. Byly lepším týmem a vytvořily si několik nebezpečných brankový příležitostí ty však naštěstí nevyužily. Když už to vypadalo, že se štěstím uhájíme 3 body, Rokycany využily našeho zaváhání při rohovém kopu a v 90. minutě vyrovnaly. V pokutových kopech jsme byli šťastnějším týmem a získali jsme druhý bod. Nepodali jsme dobrý výkon. Soupeř nás předčil hlavně po běžecké stránce a získané dva body jsou pro nás vlastně zlaté, neboť jsme měli hodně štěstí a podržel nás brankář.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Z Kaznějova jsme si měli odvézt všechny tři body, ale mizerná koncovka i těch zkušenějších hráčů nás srážela až do samotného závěru. Škoda, že jsme nenavázali na zápas s Tachovem, kde se nám dařilo skoro všechno.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (46. V. Višnovský [-] ) , M. Tichý [-] (78. M. Fedorco [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (62. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] (89. J. Beránek [-] ) , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-] (46. O. Běhounek [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - R. Ryba [-] (46. L. Titl [-] ) , D. Holek [-] (62. M. Fair [-] ) , M. Radošovský [-] (75. M. Pok [-] ) , M. Kužma [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] (83. D. Kulle [-] ) , M. Chmelíř [-] , J. Bouda [-] , T. Pliml [-] , O. Lang [-]

ŽK: 17. M. Tichý , 61. O. Běhounek , 89. M. Polívka - 56. T. Pliml , 81. O. Lang .
Hráči zápasu: J. Švamberg , D. Pojer - T. Pliml .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŠKARDA Jiří, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: remíza

Remízové utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

2:0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích