Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto obracelo vývoj zápasu s Křimicemi


Branky


17

Slavoj Mýto tentokrát neposilněn o hráče z prvního celku začal utkání dobře, ale do poločasu prohrával a trenéři museli sáhnout ke změně. Mladíci pak rozběhali hosty z Křimic a postupně vývoj zápasu zvrátili na svou stranu, aby odčinili podzimní selhání na jejich hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto se zásluhou Marka Lupáče dostalo brzy do vedení. Další branku ale do poločasu nepřidalo a trestali hosté. Rychlými góly po půlhodině hry se prezentoval Jan ŠvábJan Vonášek, kteří otočili vývoj zápasu ve prospěch Křimic a do kabin odcházel hostující celek spokojenější.

 

Jak se domácí rezervě divizního celku povedl začátek první půle, tak se povedl začátek i té druhé. V 51. minutě srovnal střídající Michal Pfeifer. Jenže hosté opět přišli s brzkou odpovědí, kterou zaznamenal do domácí sítě Ondřej Havlíček

 

Věkově starším hostům docházeli síly a když Mýto vystřídalo, začala se projevovat lepší fyzička domácích. To nakonec hrálo významnou roli v zápasovém obratu. Nejprve se střelec druhé branky Mýta tlačil ve vápně do zakončení, jenže byl poslán k zemi a sudí ukázal na puntík. Z něj se prosadil střídající Tomáš Hatina. Domácí nechtěli připustit penaltový rozstřel a dvě minuty před koncem dokonal obrat na konečných 4:3 třetí střídající hráč Mýta, Ondřej Mašek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Po prvním poločase, kdy jsme dostali dvě slepené branky, jsme trochu prostřídali a vysunuli jednoho hráče dopředu. Tento tah se nám vydařil, jelikož mladíci na tom byli kondičně lépe než hráči soupeře a závěr tak patřil nám. Zaslouženě jsme dokonali obrat a vydřeli tak důležitou výhru v honbě za udržením v soutěži.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - J. Abrt [-] , J. Perlík [-] (51. Š. Končal [-] ) , T. Vonášek [-] (85. J. Lenk [-] ) , P. Zbuzek [-] - J. Melka [-] (72. O. Mašek [-] ) , M. Lupáč [-] , P. Bejček [-] , F. Renza [-] , M. Melka [-] (46. T. Hatina [-] ) - S. Mackovič [-] (46. M. Pfeifer [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] (69. P. Havlíček [-] ) , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] (64. L. Koutek [-] ) , J. Sluka [-] (46. V. Kuneš [-] ) , J. Dytrt [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 57. T. Hatina , 67. M. Lupáč - 31. V. Brejcha , 79. J. Vonášek , 89. P. Grambal . ČK: 90. J. Moravec .
Hráči zápasu: M. Pfeifer .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra hostů

Jelikož hraje ve stejný čas i A tým domácích, tipuju výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů