3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři minuty před koncem prohrávali 3:1, ale nakonec zápas dotáhli do penalt


Branky


37. P. Koča , 58. O. Hurt , 78. M. Pánek - 7. T. Klíma , 86. J. Králík , 89. J. Sedláček (p.)
16

Sušický zájezd na sever Plzeňska nebyl marný, odvezl si po vynikajícím závěru hned dva body a děkovat tak může svému brankáři, který nepustil za svá záda hned 4 penaltové pokusy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání mezi Kralovicemi a Sušicí padlo celkem 6 branek, přičemž domácí mohli celé utkání vítězně zvládnout. Ale závěr si nepohlídali a kvůli individuálním chybám nechali soupeře srovnat a poté i vyniknout brankáže Františka Míčka, který pokryl 3 střely z penalt a jednu očima vytěsnil na břevno. Sušice si tak díky heroickému závěru odvezla dva cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Při vstřelení gólu na 3:1 jsme měli zápas ve svých rukách, bohužel jsme ho ale přesto nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Na závěry zápasů doplácíme celou sezónu a nyní se to zase ukázalo. Ke zklamání přispívá i naše statistika úspěšnosti pokutových kopů.

TJ Sušice
Jaromír Králík, hráč: Po dlouhé ranní cestě na sever Plzně, jsme chtěli opět po dvou zápasech bodovat. Začátek zápasu se nám vydařil, po prodlouženém rohovém kopu se na dvakrát k dorážce dostal T. Klíma a dotlačit míč do brány. Takhle probíhal i zbytek poločasu v naší režii. První střela domácích na bránu přišla 10. min před koncem poločasu. Následný nacvičený rohový kop sehráli domácí na zadní tyč a zpětnou přihrávkou na penaltu srovnali. Poté převzali otěže do svých rukou domácí. Hnali se dopředu, ale zastavila je píšťalka poločasové pauzy. Druhý poločas bylo vidět, že domácí chtějí více. Nasazení a bojovnost jim pomohla ke vstřelení druhé branky. Obdobná situace jako u prvního gólu - zpětná přihrávka od brankového čáry na malé vápno - 2:1. Tím se domácí uspokojili a z ničeho přestali úplně hrát. Začali míče kopat kam to šlo, jen ne do hřiště. Po brejkové situaci se dostali k rohovému kopu, který sehráli takřka stejně jako u první branky, na zadní tyč, a bylo to 3:1. Náš kouč reagoval hned dvojím střídáním, stažením krajích beků a taktika se evidentně vyplatila. V 86. minutě po postupné akci se dostal míč na střed hřiště ke mě a přízemní ranou za vápnem jsem nedal domácímu brankářovi šanci 3:2. 3min poté zahrál v pokutovém území domácí obránce rukou a rozhodčí neměl co řešit. Penaltu s klidem proměnil Sedlaček. Domácí se úplně sesypali. Ještě přišla jedna šance hostů z kopačky autora vyrovnávacího gólu, bohužel míč netrefil ze zadní tyče jako "Zlatan". Penalty už byla loterie. Jsme rádi, že jsme konečně na penalty vyhráli a připsali si druhý bod. Po dlouhé cestě a zasloužených bodech na nás v Sušici čekalo pečené prasátko a vychlazená plznička.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Koča [-] , J. Vlk [-] , M. Bulín [-] (74. M. Pánek [-] ) , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] (84. D. Sládek [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Hurt [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , J. Sedláček [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (61. J. Králík [-] ) , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] (81. A. Vystrčil [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-] (81. J. Kadlec [-] )

ŽK: 65. T. Kříž , 66. O. Berbr , 89. J. Bodurka - 55. P. Pechek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: remíza

Sušice po dlouhé ranní cestě překvapí a zaboduje, přiveze minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích