Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín doma rozhodl už po poločase


15

Petřínská rezerva si v pátečním dopolední splnila povinnost na cestě za postupem do krajského přeboru, tedy vyhrát další zápas. Na řadě byla Bělá nad Radbuzou, která bojuje o udržení v soutěži, takže o favoritovi utkání bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas, druhý se jen dohrával

Prvním střelcem utkání se stal už v 8. minutě Jakub Veselý, který nastartoval své spoluhráče ke zběsilé jízdě za dalšími brankami. A brzy se k němu přidal Zdeněk Šimáně, když i on krátce před čtvrt hodinou odehrané hry zvyšoval na 2:0.

 

Start zápasu, který predikoval obrovské brankové hody, pokračoval i v následující čtvrt hodince. Na konci ní se prosadil kapitán domácích Petr Škarda a hned po rozehrávce přidal svou druhou branku v utkání Jakub Veselý. Hosté byli na ručník a do přestávky ještě jednou inkasovali. Prosadil se Lukáš Kotěšovec a poslal oba týmy do kabin za stavu 5:0.

 

Do druhého dějství domácí hodně prostřídali, do hry se dostali tři mladí dorostenci a tempo zápasu to notně ovlivnilo. Převahu stále měli domácí, ale do zakončení se dostávali už méně a ve druhém dějství hosté nechtěli připustit žádnou blamáž. Kromě dvou žlutých karet pro nejzkušenější hráče na hřišti, domácího Jaroslava Levého a hostujícího Jaroslava Malého, se nic zajímavého už neudálo a po výsledku 5:0 si Petřín připsal další tři body do tabulky a od stovky nastřílených branek v soutěži tento tým dělí už jen dva přesné zásahy.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, hrající asistent trenéra: Podařilo se nám herně i střelecky prosadit výrazně hned v prvním poločase a to celý zápas velmi brzo rozhodlo. Do druhého poločasu jsme výrazněji prostřídali, včetně tří mladých pušek a tempo hry trochu opadlo. Nicméně zasloužené vítězství a důležité tři body na cestě za postupem.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Martin Marinov, trenér: Když se dostane za 45 minut pět branek, tak se to hodnotí těžce. Nicméně jsme věděli, že Petřín má obrovskou kvalitu, že není náhoda, že jsou lídrem tabulky. Snažili jsme se na ně herně připravit, ale v prvním poločase se nám nedařilo plnit věci, které jsme po hráčích chtěli. A právě z nezachycených náběhů po stranách nebo při nezdvojení hráčů a nezmenšování hřiště z naší strany se domácí dostávali do nebezpečných útoků, které pak dobře vyřešili. Ve druhé půli jsme trochu prostřídali, stejně jako soupeř, zlepšili jsme hru a další branku do naší sítě jsme nepřipustili. Určitě z výsledku nechci dělat žádnou vědu, jelikož pro nás důležitější zápasy teprve přijdou.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - P. Škarda [-] , J. Veselý [-] , M. Trojovský [-] (60. J. Levý [-] ) , M. Fikrle [-] (19. L. Maxa [-] ) , Z. Šimáně [-] (46. A. Urbánek [-] ) , D. Voves [-] (46. J. Zíma [-] ) , J. Krystl [-] , L. Kotěšovec [-] , D. Vodrážka [-] , M. Štefl [-] (46. J. Treml [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Iščenko [-] , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] (56. L. Hofmeister [-] ) , L. Černý [-] , P. Horák [-] (46. R. Černý [-] ) , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , P. Jarina [-]

ŽK: 35. J. Krystl , 66. J. Levý - 28. M. Blacký , 38. D. Frank , 56. J. Malý .
Hráči zápasu: J. Veselý , Z. Šimáně .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR David - ŘÍHA Zdeněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra favorita, tedy Petřínu, i když hosté zaznamenají aspoň čestný úspěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích