3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si po pěkném zápase vystřílely druhý bod


Branky


17

Oba týmy hrají útočný a tvrdý fotbal. A přesně takové bylo představení kousek od křimického zelinářství. O branky nebyla nouze a fotbal v podání obou soupeřů ukázal, že je kontaktní sport, nikoliv balet. Vše se ale obešlo bez újmy na zdraví, souboje byly tvrdé, ale nikoliv zákeřné. Po zásluze se pak rozhodovalo v penaltovém rozstřelu o druhém bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Tomáš Pata, hráč: Do dnešního zápasu udělal trenér pár změn a myslím, že náš herní výkon nebyl vůbec špatný. Dokonce si myslím, že jsme měli i více ze hry, soupeř hrál na rychlé brejky, ve kterých byli vidět Kulhánek s Lavičkou. Ve finále myslím, že remíza tomuto zapasu slušela a jsem rád že druhý bod zůstal doma. Jako nejlepšího hráče bych označil Jana Švába na pravé záloze. Ještě bych chtěl říct, že zápas probíhal dle zvyklostí s tímto soupeřem. Bylo to rychlé, tvrdé, ale fair play utkání a tímto bych chtěl soupeři poděkovat a popřát mnoho úspěchů. Dnes nás také podržel brankář Jiří Moravec, moc mu tímto děkujeme.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Byl to velice rychlý zápas. Oba týmy hrály útočný fotbal a šance se střídaly na obou stranách. Bohužel jsme nedokázali udržet vedení a těsně před koncem jsme obdrželi vyrovnávací gól. Penalty jsou pak vždy jen o nervech, tentokrát je měl pevnější domácí tým a vybojoval o bod více.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] (76. J. Zapoměl [-] ) , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] (46. O. Havlíček [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , V. Kuneš [-] (65. J. Kovačič [-] ) , J. Dytrt [-] (58. J. Sluka [-] ) , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (74. P. Bulín [-] ) , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] (58. P. Koča [-] ) , J. Kulhánek [-] (89. D. Běláč [-] ) , O. Hurt [-] (58. P. Gažák [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-]

ŽK: 41. V. Brejcha - 58. L. Sládek , 89. P. Gažák .
Hráči zápasu: J. Šváb - L. Sládek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - BRŮHA Radek, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Kralovice do Křimic přijedou, uvidí, zvítězí a odvezou všechny body na sever.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích