Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín v aprílovém počasí ukázal v Sušici svou kvalitu


Branky


17

Vedoucí Petřín si ve 20. kole zajel pro tři body do Sušice, kde na něj čekal souboj ve sněhové vánici. Soupeře z pošumaví ale kvalitou a využitích jeho chyb přehrál a do Plzně odjížděl sice zmrzlejší, za to spokojenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Přivítali jsme na domácím stadionu lídra tabulky za velmi aprílového počasí. Bohužel jsem se musel o poločase ujistit jestli si naši hráči nedělají tak trochu apríla i z nás. A nedělali. Čekali jsme velmi kvalitní hru ve vysokém tempu, proto v základní sestavě bylo několik změn. Nechtěli jsme soupeře nechat kombinovat ve velkém prostoru, snažili jsme se zahustit střed hřiště a to se nám celkem dařilo. Dokonce jsme měli v začátku utkání drobné příležitosti. Naopak naším nedostatkem byla nervozita a obrovská nepřesnost. Díky individuálním chybám ve středu hřiště nám ukázali hráči z Petřína přesnost v zakončení a třemi nechytatelnými střelami končil poločas utkání 0:3. Do druhé půle bylo hlavním úkolem zvednout sebevědomí, nebát se, nedělat jednoduché ztráty v rozehrávce a pokusit se zkorigovat výsledek. Částečně se nám to dařilo ale opět jsme soupeři darovali vstřelení branek na zlatém podnosu. Musíme uznat velkou kvalitu hráčů Petřína, ale na všech obdržených gólech neseme vlastní podíl. V příštích utkáních musíme zapracovat na psychice a vrátit nás do herní pohody. V závěru zápasu došlo ke zranění Lukáše Hájka, budeme doufat, že to nebude nic vážného a bude opět brzy na trávníku. Opět musíme poděkovat našim věrným fanouškům za skvělou podporu.




Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - J. Kadlec [-] (46. O. Míčka [-] ) , T. Klíma [-] , M. Budil [-] (65. P. Hubáček [-] ) , L. Hájek [-] (75. A. Vystrčil [-] ) , Š. Krůs [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - P. Bendl [-] , D. Voves [-] , J. Vodrážka [-] (83. P. Šedivý [-] ) , J. Krystl [-] , V. Lisý [-] , L. Kotěšovec [-] (75. F. Hofman [-] ) , Y. Skalozubov [-] (46. L. Salák [-] ) , D. Vodrážka [-] , P. Škarda [-] (83. V. Řeřicha [-] ) , M. Trojovský [-]

ŽK: 83. J. Kysilka , 84. M. Brož - 69. J. Vodrážka .
Hráči zápasu: P. Bendl , L. Kotěšovec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petričák Daniel - MRÁZ Roman, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Petřín zase nabije svoje bego a Sušice bude tahat za kratší konec. A to asi výrazně - 1:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů