3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Šít podržel svůj tým, který pak třemi brankami rozhodl o výhře nad Rokycany


Branky


13. J. Cole , 27. J. Holý , 75. . Basha - 48. J. Drábek , 80. J. Bouda
17

Rokycanská rezerva jela do klatovských Lubů neposilněna o hráče prvního týmu, jelikož ti hráli ve stejný čas okresní divizní derby s Mýtem. Domácí hráči byli naopak v dobrém složení a díky brzké brance a chycené penaltě se rychle dostali psychicky nad svého soupeře, aby zápas dovedli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 10 minut se hrál velice opatrný fotbal s velikou nepřesností. Hra se poté začínala přesouvat na kopačky domácích a když pak ve 13. minutě vstřelili gól, bylo vidět, že to pro ně obrovské povzbuzení. Prosadil se Jerome Cole. Hru měli domácí pod kontrolou a hosté hrozili pouze sporadicky.

 

Výbornou střelou se prezentoval Marek Kužma, jehož střela minula růžek branky jen o necelý metr. Postupem času si domácí opět vytvářeli šance ke skórovaní. Ale byli to hosté, kteří mohli srovnat. Rokycany zahrozily po hrubé chybě domácích a závar ve vápně se jim nepodařilo vyřešit jinak, než že Aleš Čížek zatáhl za brzdu a poslal hosty k možnosti skórovat z penaltového kopu. Ale Dominik Šít měl dnes svůj den a hosty bravurním zákrokem vychytal.

 

Hned vzápětí z následujícího útoku skórovali domácí na 2:0. Útok začal u Radka Švece, který se uvolnil výstavními housličkami a poslal kolmou přihrávku Serhiu Bashovi do běhu, který svůj balon naservíroval Janu Holému před odkrytou branku. 

 

Ve 37. minutě se zranil při odehrávání balónu zranil domácí kapitán a musel z utkání odstoupit. Do poločasové přestávky nakonec ale jeho tým náskok neztratil.

 

Ten se ztenčil až tři minuty po nástupu na druhou půlku zápasu. Domácí museli trochu pozměnit rozestavení, které mělo prlnit více defenzivních úkolů. Jenže hned jednu z prvních šancí domácí nezachytili a rokycanští po krásné kombinaci zásluhou Jiřího Drábka snížili na 2:1. Hosté se dostali na koně a v průběhu druhé půle držel svůj tým na třech bodech zejména znamenitý Šít, který v bráně kouzlil.

 

Rokycanské rozčarování potrestal po standardní situaci v 75. minutě nikým nehlídaný Serhii Basha, který pro Luby nakonec zajistil všechny tři body.

 

Hostům se podařilo ještě snížit na 3:2 brankou Josifa Boudy v 80. minutě, ale následný tlak už nedokázali přetlačit ve vyrovnávací branku. V závěru ještě Šít vychytal hlavičku z malého vápna a opět tak podržel svůj tým a podtrhl svůj výborný výkon.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Daniel Šnour, kapitán: Hráč zápasu je určitě gólman Šít... V životě jsem ho neviděl se tak natáhnout k levé tyči a vytěsnit penaltu na rohový kop... Myslím, že nás to nakoplo do zbytku zápasu. Je super, že Luby mají opět zápas za tři body, ale takto druhé poločasy hrát nemůže. Klukům děkuji za bojovnost a nasazeni. Velice se mi ještě líbil mladý bek Adam Panuš. Proto bych ho zařadil do sestavy kola.




Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - A. Panuš [-] , A. Čížek [-] , M. Pivoňka [-] (70. J. Jirotka [-] ) , . Basha [-] , J. Cole [-] (65. D. Beránek [-] ) , J. Holý [-] , V. Petrželka [-] , R. Švec [-] , H. Pikhart [-] (70. D. Vozka [-] ) , D. Šnour [-] (38. K. Šleis [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Kužma [-] (77. J. Ječmen [-] ) , R. Ryba [-] , F. Stejskal [-] (58. J. Bouda [-] ) , M. Drábek [-] , J. Lev [-] , M. Chmelíř [-] , M. Radošovský [-] , T. Pliml [-] , D. Kulle [-] (46. J. Drábek [-] ) , O. Lang [-]

ŽK: 22. H. Pikhart , 34. A. Čížek .
Hráči zápasu: D. Šít , A. Panuš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Luby doma budou kousat, ale Rokycany si odvezou 3 body za výhru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů