Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2022 18:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA | Bělá v dohrávce na svém hřišti sejmula Mochtín


Branky


18

Dohrávky v týdnu má málokterý tým rád, jelikož zápasy mohou mnohdy zasahovat do pracovních nebo jiných povinností. S touto situací se lépe vypořádala domácí Bělá, které se po dlouhé době také dařilo produktivitou a k vidění tak byly pěkné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín vstoupil do zápasu laxně a již ve 4.minutě inkasoval z kopačky domácího Cingroše. V 7. minutě pak domácí neproměnili nařízenou penaltu, ale mrzet je to nemuselo, jelikož se v minutě pětadvacáté opět radovali, když na 2:0 zvýšil opět Cingroš.

 

Až od této chvíle se Mochtín zlepšil, začal svého soupeře přehrávat, vypracovával si i gólové příležitosti. Bohužel, proměnil do přestávky jen jednu. Kontaktní gól na 2:1 vsítil Jan Šafránek

 

V nasazeném tempu ale Mochtín ve druhém poločase nepokračoval. Domácí Bělá toho využila, brzo vsítila 3 slepené góly v rozmezí 51. a 59. minuty, z toho ten poslední byl z kategorie unikátních - lobem z půlky hřiště se trefil zkušený Malý. Předtím se trefil Šinál a hattrick dovršil Cingroš

 

Jaroslav Malý pak v 71. minutě zvyšuje ještě na 6:1. Za hosty pouze korigoval na konečných 6:2 Smolík deset minut před koncem.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Marin Marinov, trenér: Naším problémem v aktuální sezóně je ohromně nízká produktivita. Vytvoříme si za zápas mnoho šancí, ale nedokážeme je proměnit a pak z toho jsou ztráty bodů a jsme tam kde jsme. Říkal jsem hráčům, že jednou ten zápas přijde, kdy to prolomíme. A po třech remízách za sebou se to teď povedlo. Měli jsme navíc ještě o několik velkých šancí více, neproměnili jsme penaltu, takže rozdíl mohl být mnohem větší. Snad nás tento zápas nakopne do bojů o záchranu soutěže. Určitě bych vyzdvihl hattrick Patrika Cingroše a gól z půlky zkušeného Jardy Malého. To mělo jít do televize.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Ve středeční dohrávce naše fotbalové áčko v Bělé neuspělo. Prohrálo se soupeřem, který se zachraňuje, vysoko 6:2. I přes tento nepříznivý výsledek je zapotřebí všem hráčům i náhradníkům našeho družstva poděkovat za obětavost, protože není vůbec jednoduché ve všední den dát dohromady mužstvo. Řada hráčů pracuje, či chodí do školy v Praze, Plzni a Českých Budějovicích, museli si brát dovolenou, uvolňovat se, řada je jich navíc zraněná.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Iščenko [-] , P. Cingroš [-] (65. R. Černý [-] ) , P. Horák [-] , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , L. Hofmeister [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Šinál [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - P. Blažek [-] , J. Pretzelmayer [-] (68. M. Prokop [-] ) , M. Kapusta [-] , S. Strejc [-] , J. Dolejš [-] , Z. Smolík [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Šafránek [-]

ŽK: 35. M. Šinál , 79. M. Tomášek - 77. J. Čeleda , 85. M. Kapusta .
Hráči zápasu: J. Malý , P. Cingroš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Asi by mě v šatně pověsili za koule do průvanu, kdybych netipnul naší výhru. Doufám, že dáme o gól víc než soupeř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů