4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 18:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA | Stínem na výhře je vážné zranění Dana Bulaieva


Branky


17

Pojďme se podívat, jak probíhala dohrávka mezi Tachovem a Luby, která se odehrála téměř tři týdny po řádném termínu, kvůli nevoli počasí. Zápis z pera Jana Vydry, vedoucího mužstva Tachova, si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši fotbalisté se, doufejme, vrací na vítěznou vlnu. Ve středeční dohrávce porazili Luby 4:0, po poločase 1:0. Jak šly minuty v chladném odpoledni v Pobřežní ulici???

 

4. minuta - vypadáme dobře, jsme aktivní, snažíme se útočit. Lukáš Hudec sklepává na Vojtu Mráze, který však v nadějné pozici míří nad, škoda…

 

17. minuta – na levé straně se uvolňuje agilní Saša Khymanych, jeho centr nachází Tomáše Habarta, který však z hranice velkého vápna míří pánu Bohu do oken.

 

20. minuta – Lukáš Hudec rozehraje roh nakrátko a prudkým míčem nachází na zadní tyči Dana Bulaieva, který však v jasné pozici před prázdnou brankou netrefuje…

 

33. minuta – šílený okamžik pro našeho obránce Dana Bulaieva… Při obranném skluzu dopadne tak nešťastně, že si způsobí vykloubení lokte, jeho spoluhráčům se naskytá hororový pohled… Po 25 minutách, než přijede sanitka, je odvezen do nemocnice a čeká jej nejspíš velmi dlouhá rekonvalescence… Daníku, dej se brzy do kupy, ať si co nejdřív zase s námi!!!

 

40. minuta – ačkoliv máme zápas jasně pod kontrolou, trošku narůstá nervozita při pohledu na světelnou tabuli, ukazující skóre 0:0. Chvíli před půlí hází aut Saša Khymanych, Lukáš Hudec uvolňuje Patrika Slámu, který si míč posune a přesnou střelou k tyči z nás částečně setřásá napětí, vedeme 1:0!

 

58. minuta – hraje se v podstatě na jednu branku, potřebujeme dát druhý gól! Vojta Mráz uvolňuje Patrika Slámu, který je však nedůrazný a slibná šance končí rohem. Ten Lukáš Hudec rozehraje na Honza Viternu, který podél brankáře zvyšuje na 2:0!

 

66. minuta – dobře kombinujeme, především na pravé straně předvádíme krásné akce. Po jedné z nich vyráží brankář hostů centr Pavla Kořínka před sebe a Tomáš Habart doráží do tyče…

 

73. minuta – hezká akce tentokrát zleva a Roman Umanskyi míří v dobré pozici nad.

 

81. minuta – nejkrásnější akce zápasu. Pavel Kořínek si vymění míč s Romanem Umanskyim, následuje heboučký centr a Honza Fišer hlavou píše gólovou tečku – 3:0!

 

83. minuta – opět Honza Fišer po brejku proniká obranou hostů, míří však nad…

 

90. minuta – o slovo se hlásí náš nejlepší střelec Lukáš Hudec. Poté co ze slibných příležitostí mířil dvakrát z přímáku mimo pochopil, že dnes mu není souzeno, a tak radši potřetí přihrává na gól – krásně uvolňuje Dejvise Nievese, který mezi nohy vyběhnuvšího brankáře uzavírá skóre zápasu na 4:0!

 

Zdroj: FK Tachov



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Hostující Luby se od začátku zápasu zatáhly a do útoku se nehrnuly. Poctivě bránily a naší branky si moc nevšímaly. My jsme naopak od začátku útočili, snažili jsme se kombinovat, přečíslovat soupeře po stranách a vytvářet si šance. Několikrát hosté včetně brankáře hasili požáry na poslední chvíli a my ne a ne vstřelit branku. Začali jsme být trochu nervózní a chtěli jsme si věci zjednodušovat a ztráceli jsme trpělivost. Naštěstí jsme před přestávkou vstřelili konečně vedoucí branku Patrikem Slámou. V kabině jsme se snažili kluky zklidnit a přesvědčit je, že musíme být trpěliví, důsledně dohrávat situace, hrát rychleji a víc kombinačně. V nástupu do druhého poločasu jsme hosty zatlačili před jejich vápno a byla jen otázka času, kdy přidáme další branky. Trefil se Honza Viterna po výborně sehraném rohu s Lukášem Hudcem a to už jsem věděl, že mohu začít šetřit některé nedoléčené hráče pro další náročný program. Vystřídali jsme čtyři hráče a oba noví útočníci Honza Fišer s Nieves Guilarte Dehibis Jesusem přidali každý po jedné krásné brance a utkání se již dohrávalo. Stínem tohoto zápasu je vážné zranění našeho stopera Dana Bulaieva, který si při pádu v souboji vážně zranil loket a obávám se, že pro něj sezona skončila. Dane přejeme ti brzké uzdravení. Lepí se na nás různá zranění stále dál a dál, několik hráčů hrálo a dohrávalo se sebezapřením.... Nezbývá než doufat, že se to snad již brzy zlepší. Pro mne to znamená, že budu muset velmi pečlivě zvažovat nasazování jednotlivých hráčů vzhledem k náročnému programu, který momentálně máme...




Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] (78. J. Fišer [-] ) , O. Khymanych [-] (78. G. Nieves [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] (83. T. Roháč [-] ) , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (78. Z. Sloup [-] ) , R. Umanskyi [-] , D. Bulaiev [-] (33. A. Kořínek [-] )

TJ Start Luby
O. Přibyl [-] - J. Jirotka [-] (46. K. Šleis [-] ) , A. Panuš [-] (83. M. Hora [-] ) , M. Pivoňka [-] (76. D. Beránek [-] ) , . Basha [-] , J. Holý [-] , V. Petrželka [-] , H. Pikhart [-] , A. Čížek [-] , T. Blohmann [-] (87. M. Červený [-] ) , R. Švec [-]

ŽK: 37. R. Umanskyi , 53. V. Mráz - 15. . Basha , 75. A. Čížek , 87. O. Přibyl .
Hráči zápasu: P. Sláma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Jaromír Králík
Tip experta: výhra domácích

Defakto stejný zápas jako Petřín, i když Luby se na začátku jara bodově zvedly, tak to bude na jednu bránu. Tip: 6:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích