2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice opět podržel Bodurka a v rozstřelu získaly navíc druhý bod


Branky


14

Jak je při těžkých zápasech zvykem, mohou se Kralovice opřít o velmi dobré výkony svého brankáře. Ten řádil i tentokrát a i díky němu, i když před koncem zápasu přeci jen jednou kapituloval, mohli domácí hráči dojít až k penaltovému rozstřelu a vybojovat druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané a zároveň bojovné utkání se odehrálo při oblastním derby v Kralovicích. Domácí hráči přivítali Kaznějov a 101 dalma... diváků byli svědky velmi pěkného fotbalového klání spojeného s fanouškovskými chorály.

 

O výsledku zápasu se mohlo rozhodnout prakticky kdykoliv, ale obě obranné tvrze držely celkem solidně, a to až téměř do samotného závěru zápasu. Čtvrt hodiny před koncem se ale přeci jen slavilo, a to na domácí tribuně. Branku vsítil střídající David Sládek. Následný zvyšující se tlak ale domácí neustáli a dvě minuty před závěrečným hvizdem jinak výborně chytající Bodurka musel kapitulovat. Prosadil se střídající Daniel Vinkler a šlo se do penalt.

 

Tam byli úspěšnější domácí střelci a nemuseli ani kopat poslední sérii - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Jako již tradičně v našem lokálním derby nikdo jasně nedominoval. V prvním poločase měli dobré příležitosti na vstřelení gólu oba týmy. Na první zásah jsme ale čekali až do závěru zápasu, kdy se trefil mladičký David Sládek. Bohužel se nám těsné vedení nepodařilo udržet a musely rozhodnout penalty.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Přírodní tráva, solidní počasí a derby zápas - dle očekávání velice vyrovnané utkání. My jsme měli slušný vstup do zápasu a prvních 20 minut jsme byli lepším týmem. Poté převzali iniciativu domácí a zejména po standardních situacích si vytvořili několik zajímavých šancí. Závěr půle patřil opět nám, ale nevyužili jsme dvě obrovské příležitosti. Úvodní dvacetiminutovka druhé poloviny visela branka ve vzduchu, ale další dvě velké šance jsme neproměnili a fotbal se tedy opět přelil na druhou stranu. Čtvrt hodiny před koncem vsítili vedoucí branku. Museli jsme reagovat absolutním útokem a dvě minuty před koncem jsme slavili vyrovnání, když branku vsítil střídající nestor Vinkler. Další bod získali domácí po penaltovém rozstřelu. Remíza je v tomto utkání zcela zasloužená, jelikož utkání bylo vyrovnané a to jak herně, tak i na brankové příležitosti. Chtěl bych tým pochválit za dobrý kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kůsa [-] , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] (46. M. Bulín [-] ) , J. Kulhánek [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] (21. O. Hurt [-] ) , M. Pánek [-] (46. P. Gažák [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] (66. D. Sládek [-] )

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (59. A. Náhlovský [-] ) , M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] , V. Višnovský [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] (86. D. Vinkler [-] ) , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-] (73. J. Valenta [-] )

ŽK: 23. L. Sládek , 40. M. Pánek , 41. J. Lavička , 78. T. Kříž - 43. M. Polívka , 49. J. Vondráček , 87. D. Vinkler .
Hráči zápasu: J. Bodurka .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SCHNEIDER Josef, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů