4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice začaly jaro vítězně, Svatobor odjel bez bodů


Branky


13

Hrádecký mančaft prochází pomalou generační obměnou a na hřišti to bylo vidět. Mladíci se sice snažili běhat a konkurovat zkušeným křimickým hráčům, ale tentokrát na ně ještě nevyzráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání vsítil Václav Kuneš. Křídelní záložník křižnou střelou ve 13. minutě umístil míč k tyči a poslal svůj tým do vedení. O pár minut později už to bylo o dvě branky. To se prosadil kapitán domácího týmu Jakub Szedmák, který chytře obstřelil bezmocného brankáře hostí.

 

Hra se poté trošku uklidnila, ale domácí měli stále navrch. V závěru poločasu ještě pečetil poločasový výsledek na 3:0 Ladislav Koutek, aby poslal svůj tým do kabiny ve větším klidu.

 

Druhá půle už se zejména dohrávala a párkát se do střel položil také domácí brankář, který si zaslouženě, spolu se svou obranou, udržel čisté konto. Oba týmy postupně prostřídaly a branka padla už jen jedna. Do sítě hostů se po dlouhém centru za obranu prosadil Jan Šváb, jenž uzavřel gólový příděl pro Hrádek na 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Martin Košťál, hráč: První poločas asi rozhodl. Byl z naší strany lepší než ten druhý, to už se utkání jen dohrávalo. Mladí hráči se snažili, vytvořili si nějaké šance, ale ty náš gólman podržel. My jsme si výsledek zkušeně pohlídali.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Vyhrálo zkušenější mužstvo. My jsme prohrávali po poločase sice 3:0, ale soupeř ze čtyř vyložených šancí vsítil tři branky. Naše šance jsme neproměnili a soupeř si zbytek zápasu i se čtvrtou brankou navíc, zápas pohlídal.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] (70. J. Zapoměl [-] ) , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , P. Grambal [-] , O. Havlíček [-] (46. M. Košťál [-] ) , V. Kuneš [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - S. Ryba [-] , P. Slopovský [-] (87. F. Mareš [-] ) , J. Kutil [-] (59. M. Jiřina [-] ) , J. Skuhra [-] , Š. Fremund [-] (82. A. Němec [-] ) , J. Sekyra [-] , A. Štěpán [-] , V. Holeček [-] (59. R. Holeček [-] ) , L. Šoural [-] , Š. Gajdečka [-] (59. P. Illek [-] )

Hráči zápasu: V. Hinterholzinger .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kostelník Lumír - ŠIMEK František, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Křimice vs. Hrádek, můj tip 6:3. Na závěr zkusím divočinu. Křimice se do toho umí ofenzivně opřít a může dojít k přestřelce. Záležet bude i na formě kanonýra Havlíčka, jestli v zimě jel objem na kilometry nebo spíš na půllitry. Na každý pád tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů