2:1
(2:1)
43. J. Laubr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice navázala na skvělou přípravu, domácí zápas s Rokycany byl za tři body


Branky


13

Šumavský celek měl velmi podařenou přípravu a dlouhodobá práce s místními odchovanci zřejmě začíná přinášet ovoce. Po pěkném závěru podzimu nastartovala Sušice jaro tříbodovým ziskem nad rezervou divizního celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky utkání byly vstřeleny v první polovině zápasu. Do dvoubrankového vedení poslali svůj tým nejdříve v 19. minutě Jiří Sedláček a o chvíli později Jaromír Králík. Rokycany musely přeskupit své řady, aby se dostaly více do utkání a tento tah se jim na konci poločasu vydařil. Prosadil se Jiří Laubr, který dal hostujícímu celku naději na lepší výsledek.

 

Druhý poločas byl více o bojovnosti a domácí celek si byl vědom svého těsného náskoku. Ten si udržel až do závěrečného hvizdu a 140 domácích příznivsů mohlo slavit.

 

Galerii z utkání nám poskytl David Koranda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Na první jarní utkání jsem se velmi těšil a to ze dvou důvodů. Prvním byla konfrontace s kvalitním soupeřem, kdy jsme si chtěli ověřit, jak dobře jsme se v zimě připravili a za druhé jsme se nemohli dočkat ostrého zápasu. V první půli jsme chtěli soupeře zatlačit pressingem a využít této situace ke vstřelení branek, což se povedlo po gólech Jirky Sedláčka a Jaromíra Králíka. Bohužel ke konci poločasu jsme inkasovali z brejkové situace soupeře. Druhá polovina utkání byla spíše o bojovnosti což oko diváka určitě nepotěšilo. Musím vyzdvihnout bojovný výkon našeho týmu a poděkovat soupeři za předvedený a férový výkon.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas v Sušici nám nevyšel hlavně v prvních 30 minutách, utkání se hrálo v prvním poločase ve vysokém tempu a na středu hřiště bylo hodně soubojů. První vloženou šanci jsme měli na kopačkách, ale tuto šanci trestuhodně zahodil nás útočník. První branku jsme dostali po individuální akci soupeře, kdy hráč Sušice přešel přes 4 naše hráče, nakonec vystřelil z hranice vápna a míč byl z naší strany nešťastné tečovaný před brankářem. Druhou branku jsme dostali po nedorozumění na středu, kdy se srazili naši dva hráči a soupeř si jednoduchým nákopem vytvořil šanci, kterou proměnil. Následně jsme změnili rozestavení, které nám vyhovovalo více. Podařilo se nám hru srovnat a zaslouženě jsme snížil po střele Laubra. V druhém poločase jsme byli z mého pohledu fotbalovějším týmem, ale ve vápně se nám nedařilo využít šance, které jsme si vypracovali. Posledních 15 minut jsme byli v koncovce nervózní a zbrklí. Remíza by byla spravedlivá, ale domácí využili své šance a se štěstím vyhráli. Soupeři gratulujeme k zisku 3 bodů.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] - P. Pechek [-] , J. Kysilka [-] , J. Králík [-] , L. Hájek [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] (61. Š. Krůs [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , J. Sedláček [-] (75. J. Kadlec [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Drábek [-] , T. Pliml [-] , F. Stejskal [-] (61. J. Lev [-] ) , J. Drábek [-] (61. R. Ryba [-] ) , D. Kulle [-] (75. M. Fair [-] ) , J. Laubr [-] , M. Kužma [-] (80. J. Ječmen [-] ) , D. Kroc [-] , M. Chmelíř [-] , R. Pražský [-]

ŽK: 63. M. Drábek .
Hráči zápasu: J. Králík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Homr Michal - KŘEN Jiří, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Sušice vs Rokycany B, muj tip 3:1. Se Sušicí jsme sehráli přátelské utkání tradičně v rámci našeho soustředění a zdála se mi nejlepší za poslední léta. Myslím, že bude chtít začít tam kde na podzim skončila a připíše si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích