Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soukup zaznamenal hattrick, Luby na svého soupeře nestačily


Branky


13

Žákava byla před utkáním jasným favoritem s ohledem na tabulku po podzimní části. Poslední Luby se v Žákavé snažily, ale na body to rozhodně nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se na hřišti bojovalo o prostor k zakončení a jelikož měli domácí více ze hry, byli to právě oni, od kterých se čekala první branka. A stovka přihlížejících diváků se krátce po půl hodině hry dočkala. Síť rozvlnil Ondřej Soukup, který po celý zápas těžil z práce svých spoluhráčů Boukala s Menclem.

 

Druhý poločas začal pro domácí nepříjemným vystřízlivěním, když se ze standardní situace prosadil Aleš Čížek. Domácí příznivci nemuseli být dlouho zklamaní, jelikož hned o dvě minuty později se opět trefil Ondřej Soukup, aby o další minutu později završil vedením 3:1 hattrick a zařadil se mezi první "hattrickáře" jara - Lukáše Hudce a Romana Kábu.

 

Netrvalo dlouho a vedení se opět navýšilo. V 61. minutě se prosadil po další pěkné akci Jan Smazal a o pět minut později střílel pátou branku Žákavy možná nejlepší hráč utkání, Matěj Boukal.

 

Luby dokázaly ještě dvacet minut před koncem snížit na 5:2 zásluhou Vojtěcha Petrželky, ale jeho branka v konečném součtu už nic neznamenala.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: V první půli jsme byli jasně lepší. Soupeř si kromě standardek nevytvořil žádnou šanci a před poločasem jsme vsítili zaslouženou branku. Ve druhém poločasu Luby využily jednu ze standardek ke vstřelení branky a náš brankář se u ní vymlouval na sluníčko :) Obratem jsme ale odskočili na rozdíl dvou branek a zbytek zápasu si pak dalšími brankami pohlídali.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (78. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] (78. J. Winkelhöfer [-] ) , J. Aubrecht [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] (66. R. Škala [-] ) , M. Soukup [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Cole [-] , . Basha [-] , V. Petrželka [-] , D. Šnour [-] , J. Holý [-] , K. Křížek [-] (31. J. Voráč [-] ) , R. Švec [-] , A. Čížek [-] (66. J. Jirotka [-] ) , M. Vejskal [-] , T. Blohmann [-]

ŽK: 37. J. Tišl , 73. J. Smazal , 80. J. Winkelhöfer - 81. K. Šleis .
Hráči zápasu: O. Soukup , M. Boukal , V. Mencl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ORLÍK Vladimír, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Žákava vs. Luby, můj tip 5:1. Očekávám, že hosté se vrátí s prázdnou. Předpovídám i gólové hody a spokojené domácí fanoušky. Žakavskejm klukům to přeju i kvůli tomu, že pár jich znám a umí se taky podívat na dno flašky pěkně zblízka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích