1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín se na tři body s Kralovicemi nadřel


Branky


13

Žihelská umělka po ranním zápase místního celku se Svéradicemi hostila odpoledne střetnutí mezi "domácími" Kralovicemi a hosty z plzeňského Petřína. Rezerva divizního celku měla co dělat, aby ze severu plzeňska odjela se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení do přestávky nevydrželo

Umělku nemá mnoho hráčů rádo a ta žihelská nepřirostla k srdci ani jednomu z celků Kralovic a Petřína. Druhý z jmenovaných v minulosti právě na tomto hřišti padl se Žihlí a Kralovice, stejně tak jako plzeňští, mají hřiště větších rozměrů, které využívají ke své hře. Na malé tvrdé umělce je to tedy opak toho, co oba celky chtějí hrát.

 

Nicméně zpět k utkání... Do něj vstoupily lépe Kralovice, které poslal do vedení ve 12. minutě Martin Řenč. Ten využil zaváhání obrany při náběhu na kolmici a s gólmanem si věděl rady. Do poločasu ale Kralovicím vedení nevydrželo. Po půl hodině se blízklo asi 6 hráčů v krásné kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci byl Lukáš Kotěšovec, který srovnal stav o tyč na 1:1.

 

Asistent trenéra rozhodl o výhře

Druhý poločas začal pro hosty výborně. Necelé dvě minuty od hvizdu rozhodčího se při standardce dostal do zakončení hrající asistent trenéra Jaroslav Levý, a otočil tak skóre ve prospěch svého týmu. I přes následné šance na obou stranách se skóre již nezměnilo a Petřín si tak ze Žihle odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Že to s dosud takřka suverénním Petřínem nebude jednoduché nám bylo jasné již před zápasem. I proto jsme nastoupili v defenzivnější sestavě než obvykle. Ačkoliv si body odvezli hosté, myslím, že se svým výkonem můžeme být spokojeni. Díky naší bojovnosti a nasazení jsme se dostali i do několika zajímavých brankových příležitostí.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: S Kralovicemi to byl těžký zápas, už na podzim nás tento mančaft potrápil. Teď to bylo v Žihli to samé. "Domácí" se dostali brzy do vedení a my pak se štěstím zápas museli otáčet. Za tři body jsme rádi, jelikož víme, že jsou hodně vydřené.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - T. Kříž [-] , O. Berbr [-] , D. Běláč [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , J. Vlk [-] , P. Koča [-] (46. O. Hurt [-] ) , M. Pánek [-] (65. P. Gažák [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - J. Veselý [-] , M. Fikrle [-] , Y. Skalozubov [-] (80. J. Pleticha [-] ) , J. Levý [-] , J. Krystl [-] , L. Kotěšovec [-] (85. M. Šmíd [-] ) , P. Jílek [-] (68. J. Kunesch [-] ) , T. Ježek [-] (68. J. Zíma [-] ) , D. Heller [-] , L. Gavrylovskyy [-]

ŽK: 7. L. Sládek , 76. T. Kříž - 53. M. Fikrle , 76. J. Veselý , 77. L. Kotěšovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - ŠKARDA Jiří, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Kralovice vs. Petřín B, můj tip 0:2. Kralovice jsou sympatické mužstvo a přeju jim, ale proti dravcům z Petřína budou bohužel bez šance. Ačkoliv houževnatí domácí nedají svoji kůži zadarmo, tak tipuju tři body pro Petřín s dvougólovým náskokem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích