3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Knappova show ve druhé půli


Branky


65. T. Knapp , 85. T. Knapp , 88. T. Knapp - 40. M. Pelnář
23

Nejlepší střelec soutěže byl pro Bolevec hlavním postrachem, kterému ale v prvním poločase ještě moc ke gólovkám nedali obránci hostů čuchnout. Naopak se dostali do vedení a domácí Nepomuk doháněl. Ve druhém dějství za to ale vzal právě Knapp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut měli domácí mírnou převahu, kterou se snažili aktivně rozhýbat boleveckou obranu a skrz ní se dostat do nebezpečného zakončení. Jenže v první půli se rozvlnila síť pouze na druhé straně hřiště, za kapitánem Barochem. To si ve 40. minutě po vysokém nákopu před domácí šestnáctku nechal nepomucký stoper skočit míč o zem, namísto jeho odhlavičkování z první, dostoupený hráč soupeře jej rozhodil, míč se následně kutálel naproti Michalu Pelnářovi a ten přízemní střelou z první propálil z 25 metrů vše, co mu stálo v cestě.

 

Ve druhé půli se střílelo ale už jen na jednu bránu. Srovnání se stovka přítomných diváků dočkala v 65. minutě, když se přes pravou stranu dostal skrz dva hráče do zakončení domácí sniper Tomáš Knapp a střelou na zadní tyč nedal Körnerovi šanci.

 

Dlouho to pak vypadalo, že Bolevec udrží nerozhodný stav až do penaltového rozstřelu. Jenže pět minut před koncem se hosté dopustili chyby v rozehrávce na půli hřiště, do protiútoku se dostal Tomáš Knapp, první pokus mu Körner chytil, ale s dorážkou, ke které se střelec dostal jak na zlatém podnose, nemohl už nic dělat. Stejný muž o pět minut později završil hattrick, když jeho spoluhráč Sládek nastřelil tyč, míč se k němu odrazil a z úhlu, nikým nedobíhán, jej uklidil do sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Zápas byl na jednu bránu a kdybychom dali Bolevci pět gólů do poločasu, asi by se nikdo nedivil. Dobře hostům zachytal brankář, který některé naše šance pokryl. Ale hráli jsme moc profesorsky... Jakmile jsme se dostali do šance, tak kluci vymýšleli nějaké patičky a jiné nesmysly. O přestávce jsme to klukům vysvětlili a druhá půle už byla lepší.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Podle očekávání nás domácí od začátku zatlačili a jejich rychlé útoky nám dělaly velké problémy. Ale dokázali jsme ubránit několik šancí a poté se hra vyrovnala, začli jsme lépe kombinovat a dali vedoucí gól. Ve druhém poločase jsme bohužel nevyužili šance na navýšení vedení a domácí hráči po pěkné akci vyrovnali na 1:1. Zápas bohužel opět rozhodla naše chyba, kdy jsme druhý gol domácím prakticky věnovali a to rozhodlo o vítězi zápasu. Z našeho pohledu opět ztracené body po dobrém výkonu.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Voráček [-] , J. Nový [-] (59. L. Sládek [-] ) , A. Viktora [-] (78. M. Baran [-] ) , P. Panc [-] , T. Knapp [-] (89. J. Kohout [-] ) , J. Kalabza [-] , R. Rous [-] (59. P. Váňa [-] ) , M. Skala [-] , M. Šafanda [-] , D. Šmíd [-] (59. J. Kozák [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - S. Krchov [-] (59. J. Jaroš [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-] , J. Šedivec [-] (63. D. Ngo [-] ) , D. Paškan [-] , L. Volek [-] (63. J. Šplíchal [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] (85. J. Kovář [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-]

Hráči zápasu: T. Knapp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PRESSL Václav, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích