Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 14:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostka se třikrát prosadil a vydoloval v Radnicích všechny body pro Lhotu


Branky


22

Radničtí diváci museli zkousnout nepříjemnou podívanou v utkání jejich fotbalistů s výběrem Sokola Lhoty. Hosté využili zejména důrazu ve vápně a produktivity ze standardních situací, čímž zápas rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první si po rychlém brejku vzali slovo domácí. Zakončujícího Klíra ještě hostující brankář vychytal, do odkryté brány se ale následně prosadil Ineman, aby poslal svůj tým do vedení. 

 

To vydrželo něco málo přes dvacet minut, jelikož následovaly dvě přesné hlavičky ze strany lhotských hráčů, aby průběh zápasu otočili. Jako první si na přetažený centr vyskočil Zdvořáček a o dvě minuty později našel míč po rohovém kopu Kostka, který poslal Lhotu do poločasového vedení.

 

Střelec druhé lhotské branky se prosadil krátce po změně stran a opět to bylo hlavou po rohovém kopu, kdy si šikovně odskočil od bránícího hráče. A krátce po hodině hry přidal Kostka svou třetí branku v zápase, tentokrát se ve vápně opřel ale do míče kopačkou, aby překonal domácího Spěváčka.

 

Domaci fotbalisté se snažili s výsledkem do konce utkání ještě něco udělat. Výsledkem byla však pouze jediná branka Svobody dvacet minut před koncem zápasu, z rychlého protiútoku.

 

V 80. minutě mohli hosté své vedení navýšit, ale hostující útočník byl před prázdnou bránou dostihnut domácí obranou, která brankový rozdíl udržela.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: Do zápasu jsme šli s odhodláním navázat na velmi dobrý výkon z minulého týdne. Už začátek zápasu však ukázal, že to nebude nic lehkého, protože soupeř začal hrát velmi rychle a důrazně v osobních soubojích. Přesto se nám podařilo vstřelit branku a jít do vedení 1:0. Ani po vstřelené brance jsme nedokázali hru zlepšit, a tak přišel na řadu soupeř, který během 2 minut vstřelil dvě branky a skóre otočil. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Kluci se snažili, ale nedokázali jsme se prostě vyrovnat z rychlou, důraznou, dynamickou hrou soupeře a také s výškovou převahou, díky které nám vstřelili ještě dvě branky. Nám se už jen v závěru podařilo po hezké akci dát druhý gól. Nutno říct, že soupeř byl v tomto zápase lepší a proto je výhra zasloužená. Příští týden se budeme vše snažit napravit v Horní Bříze.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a deset minut jsme domácí prakticky nepustili z jejich vápna. Bohužel z ojedinělé akce jsme paradoxně dostali gól. Nadále jsme ale soupeře tlačili a dvěma góly ještě do poločasu výsledek otočili. I druhá půle byla z naší strany dobrá a přidali jsme ještě dvě branky, které zápas prakticky rozhodly. Posledních 20-30 min už to byl spíš boj než fotbal ale celkově si myslím že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Sehráli jsme určitě nejlepší zápas letos. Radost mám určitě z návratu Matěje Kostky po dlouhé pauze a hned si připsal hattrick. Myslím že tento zápas ho přijde draho.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - P. Valenta [-] , L. Brož [-] , J. Klír [-] , D. Rýdl [-] - L. Aubrecht [-] , J. Esterka [-] (63. M. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] (72. P. Aubrecht [-] ) , M. Ineman [-] (63. P. Spěváček [-] ) - M. Svoboda [-] (72. F. Polášek [-] ) , D. Fencl [-] (82. O. Seget [-] )

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - J. Šroubek [-] , J. Záhrobský [-] , M. Kouřil [-] (67. J. Eliášek [-] ) , J. Kohout [-] - J. Horník [-] , O. Kotrnoch [-] , M. Kostka [-] , A. Vlček [-] - D. Křížek [-] (84. V. Sulek [-] ) , J. Zdvořáček [-] (90. D. Fikerle [-] ) -

ŽK: 84. J. Klír - 80. J. Šroubek , 83. D. Křížek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlajs Jakub - PENA Miroslav, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích