T. Denk 70. (p.)
M. Lopata 90.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedl sudí utkání podle svého nejlepšího vědomí a svědomí? To se asi nedozvíme


Branky


70. T. Denk (p.) , 90. M. Lopata - 30. M. Vyšín
22

Vyrovnané utkání, které nabídlo mnoho brankových příležitostí na obou stranách zvládl lépe domácí Chotíkov. Dopadlo by ale utkání jejich výhrou, kdyby před poločasem do proměněné penalty hostů zasáhl zvláštním způsobem hlavní sudí? Co se vlastně na místě stalo? To ani my nejsme schopni objektivně zjistit, jelikož záznam z utkání je z větší části vystřižený a chybí právě moment, který mohl ovlivnit celé utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Po delší době se na náš fotbal dalo koukat a na týmu bylo vidět odhodlání zlomit poslední výsledkové i výkonnostní nezdary.. Fotbalově to bylo nicméně dobré z obou stran. Šancí bylo víceméně podobně na obou stranách a výsledek mohl skončit klidně i výhrou Stříbra, štěstí se ale přiklonilo na naší stranu. Vůbec nechápu, jak může mít Stříbro problém se záchranou v soutěži, protože fotbal hrát rozhodně umí..

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Po dlouhém přemýšlení z toho udělám radši jen kratší hodnocení, protože kdo na zápase byl přítomen, ví, co se tam odehrálo za komedii... 1. poločas šance velké i malé na obou stranách, nám se jedna povedla dotáhnout až do přesné koncovky a vedeme 1:0... Před poločasem se dostáváme do další šance, penaltový zákrok domácího hráče, rozhodčí nařizuje pokutový kop, který jsme proměnili, radujem se a najednou pan rozhodčí si vymýšlí, že penaltu ruší a že bude nepřímý kop proti nám... Víc se k tomu rozepisovat teď nebudu... Jen asi to, že místo dva nula, díky ovlivnění pana rozhodčího, je poločasový výsledek jen jednobrankový. Za to, že jsme druhý poločas prohráli, a tak i celé utkání, už si můžeme sami naší slabou produktivitou a nekoncentrovaností až do konce utkání.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Prais [-] (84. M. Míka [-] ) , J. Adlt [-] , M. Lopata [-] , B. Buchta [-] , A. Cirok [-] (76. R. Vomáčka [-] ) , J. Huml [-] (66. L. Stehlík [-] ) , J. Kellner [-] , D. Míka [-] , T. Denk [-] , K. Klepal [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , G. Lanfranchi [-] (84. M. Haas [-] ) , A. Kohut [-] (68. T. Bůžek [-] ) , J. Kolena [-] (81. Z. Pašek [-] ) , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , J. Pospíchal [-] , O. Pavlas [-] (81. O. Kertis [-] )

ŽK: 55. T. Denk - 45. J. Korynta , 53. O. Pavlas , 87. M. Vyšín .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Bureš Jiří - JAKŠ Jan, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích