1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:30

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černicích se prostě penalty nedaří


Branky


26

Minulý týden zvládly Černice srovnat s Radnicemi a dotáhnout zápas do penaltového rozstřelu. V tom však nakonec neuspěli a podobný příběh se odehrál i v Horní Bříze. Zde se hrál zápas bez branek a druhý bod za penalty připadl opět Černickému soupeři. Jak zápas hodnotí trenéři na obou stranách?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: K zápasu jsme přistoupili s respektem k velmi dobrému soupeři a touhou navázat na velmi dobré výkony z posledních zápasů. Hned v 1.minutě jsme si po krásné a rychlé akci Koudeleho vytvořili tutovku, kterou Jirka Šmíd bohužel neproměnil a to určilo ráz celého prvního poločasu. Asi do desáté minuty jsme se tlačili dopředu a byli v pohybu, ale pak jsme přestali být v pohybu, kazili jednoduché přihrávky a naráželi na velmi dobře organizovanou obranu Černic. V podstatě nic zajímavého nebylo a první půlka byl fotbal nezáživné, řekl bych slabé úrovně. V kabině jsme si řekli, že to je opravdu málo a mohlo by to zle skončit a druhých 45.minut už se mi líbilo mnohem více. Byli jsme neustále na míči, chtěli jsme utkání vyhrát, ale v předfinální i finální fázi jsme byli zbrklí a soupeř to bez větších problémů ubránil a hrozil z protiútoků. Skončilo to asi zaslouženou remízou, a tak se kopaly pecky. Šťastnější jsme byli my a získali druhý bod. Velmi kvalitní výkon podala celá obrana, v níž ještě o nadstavbu hry dopředu bych vyzdvihl Vovse a Lavičku. U hostů se mi líbil Patrik Eger a Peterka. A musím říct, že i způsob hry Černic je sympatický. A dělám to málokdy, ale pochválil bych i rozhodčí. Všichni tři byli výborní.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Těžký zápas. Domácí hráli dobře kombinačně a my se soustředili jen na bránění. Naše sestava přišla již o šestého hráče a další dva hráli v nemoci. Díky dobré obraně jsme ukopali bod, protože v útoku jsme velmi pomalí, proti soupeřově obraně se absolutně neprosadíme. Penalty bych byl rád, aby zrušili, protože neschopnost našich hráčů je vyhrát je obrovská. Hráč do sestavy je za mě brankář Gottwald, který to zvládl i se zraněním.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Paukner [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] (65. J. Sedlecký [-] ) , J. Mašek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - F. Švejda [-] , J. Petr [-] , P. Toman [-] - J. Müller [-] , K. Zeliński [-] , E. Eger [-] - M. Chvojka [-] (73. P. Mastný [-] ) , J. Peterka [-] , T. Hrach [-] , P. Eger [-]

ŽK: 86. T. Hrach .
Hráči zápasu: P. Voves , A. Lavička - P. Gottwald .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - BOGDAN Gabriel, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích