0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vyloupila Staňkov a opět se přiblížila špičce tabulky


Branky


31. P. Voves , 55. J. Mašek
27

Tým pod vedením Aleše Zacha šlape na jaře výborně a dokázal to i v utkání, kdy soupeř zavřel svou obranu a jeho tým musel dobývat. Podařilo se, i když by si představoval více vstřelených branek. Ale vítězství je pro něj důležitější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku zápasu se čekalo půl hodiny. Poté se z rohového kopu přesnou hlavou pod břevno prosadil Petr Voves a hostům po úvodním tlaku spadlo závaží z kopaček. Bylo jen otázkou času, kdy přidají další branku. Do přestávky se to však nestalo a domácí měli tedy ještě šanci hru zdramatizovat.

 

Jenže brzy po přestávce se Horní Bříza prosadila podruhé a šancím odzvonilo. Prosadil se pěknou střelou zpoza vápna Josef Mašek. Domácí ale zbraně neskládali a stejně jako v Radnicích nebo Černicích, bojovali až do konce. Ke kýžené nebezpečné koncovce se ale dostali pouze jednou a ta byla Schimmerem zneškodněna. Hosté se vícekrát neprosadili a výsledek tedy skončil 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Chtěli jsme alespoň bod, ale bohužel musíme uznat, že Bříza byla lepší a my jsme si vytvořili pouze jedinou šanci v 78. minutě Kolrosem. A to je málo. S trenérem Kucharičem jsme se shodli, že to byl po Jiskře nejlepší soupeř. Gratulace trenéru Alešovi Zachovi, hráli výborně a celý zápas v pohybu.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Byl to těžký zápas, ve kterém se domácí soustředili na hlubokou defenzivu. Měli jsme problém se tam dostat, ale naštěstí se nám povedla standardka. Domácí dá se říci že branku moc neohrozili. Dali jsme brzy po výměně stran druhý gól a bylo to hotové. Musím Staňkov pochválit, že nechtěli míč nakopávat, chtěli hrát kombinačně odzadu a kondičně vydrželi až do závěru. Bohužel jim ale chybí kvalita, která by právě této hře pomohla k více bodům.



Sestavy


FK Staňkov
- R. Stashko [-] , T. Doležal [-] , M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] (46. A. Kolros [-] ) , J. Kubina [-] , T. Pitipáč [-] (71. M. Kastl [-] ) , O. Hrdina [-] , N. Arrammach [-] , M. Liška [-] (62. D. Drudík [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-] - T. Do [-] , T. Koudele [-] , J. Paukner [-] , J. Kraček [-] - J. Mašek [-] (87. F. Mornštajn [-] ) , J. Šmíd [-] (78. D. Šebek [-] )

Hráči zápasu: A. Lavička .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Rubáš Jakub - BÍNA Roman, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra hostů

Aleš Zach svůj tým dostatečně namotivuje a Horní Bříza zvítězí o dvě až tři branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů