3:2p.
(1:0)
55. L. Leitl (p.)
77. M. Wolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Vejprnic s Tlumačovem rozhodl až rozstřel. Trenér domácích viděl červenou kartu


Branky


32. A. Heller , 58. J. Bayer - 55. L. Leitl (p.) , 77. M. Wolf
27

Vejprnice výkonnostně stagnují a šíře kádru tomu také nepřidává. Plně se to projevuje posledních několik zápasů a i zde, v souboji s Tlumačovem, musel do zápasu naskočit i trenér Baxa. Ten bohužel pro jeho tým byl ve druhé půli červeně potrestán a hosté měli možnost utkání rozhodnout. Domácí se však příznivého bodového výsledku dlouho drželi, až došlo na penalty. Jak hodnotí utkání zástupci obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: ... bude doplněno.

TJ Start Tlumačov
David Žák, hráč: K zápasu do Vejprnic jsme odjížděli s řadou absencí a i někteří hráči základní sestavy museli nastoupit se zraněním. Při naší současné formě jsme do Vejprnic jeli s tím, že nemáme co ztratit. V prvním poločase jsme po chybě domácích v rozehrávce měli velkou šanci, kterou se nám proměnit nepodařilo. Domácí se o chvíli později dostali po pěkné kombinaci do šance, kterou se jim povedlo proměnit. Druhý poločas žádné větší šance nenabídl až do doby, kdy domácí obránce penaltovým zákrokem stáhnul Wolfa a po druhé žluté šli domácí do deseti. Penaltu bezpečně proměnil Leitl. V početní výhodě jsme byli více na míči a kombinační hrou zatlačili soupeře na jejich půlku. Bohužel po jedné ze standardek jsme po nedostatečném důrazu podruhé inkasovali a domácí šli opět do vedení. Naštěstí se nám do konce zápasu ještě podařilo vyrovnat pěknou střelou Wolfa pod břevno. Do konce zápase se už pak nic podstatného nestalo. Na penalty byli šťastnější domácí. Po katastrofálních výkonech v posledních dvou zápasech přišel z naší strany konečně dobrý výkon a pro nás důležitý bod z Vejprnic. Pokud se nám podaří na tento výkon navázat i v následujících 2 zápasech, tak věřím, ze oba zápasy se soupeři ze spodní části tabulky zvládneme.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , J. Bernard [-] , J. Bayer [-] , L. Paul [-] (72. D. Křen [-] ) , L. Rada [-] , R. Baxa [-] , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , D. Kobes [-] , M. Frček [-] (67. R. Šindelář [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , M. Váchal [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 40. R. Baxa , 87. J. Bayer , 90. J. Bernard , 90. F. Heindl - 25. D. Žák , 44. L. Leitl , 90. J. Malík . ČK: 53. R. Baxa .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jakš Jan - CUPL Zbyněk, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra domácích

Po minulém zaváhání si Vejprnice spraví chuť a jednoznačně vyhrají. O minimálně jednu branku se postará Lukáš Kuhajda.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích