3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec kromě tří branek odjel i se třemi červenými kartami


Branky


26

Horní Bříza potvrdila roli favorita a v souboji s posledním Bolevcem vyhrála. Neměla to ale vůbec jednoduché a zkušení hráči Bolevce do poslední chvíle dělaly domácí obraně problémy. Nakonec ale neudržely nervy na uzdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se hrálo bez ohrožení branek, až do 25. minuty, kdy domácí využili rychlého protiútoku do otevřené obrany. Dlouhým nákopem byl nalezen zabíhající Jakub Kraček a ten si tváží v tvář Körnerovi poradil na výbornou.

 

Hra pak měla do přestávky stejný průběh. Hosté se svými útoky končili na hraně velkého vápna a domácí se nepřesností připravovali o slibné příležitosti. Až ve 44. minutě se rozběhl vstříc Körnerovi Do Thanh Tung, který si jej obhodil, ale moc ochotně přes ležícího brankáře Bolevce padl, místo aby se pokusil o zakončení.

 

Po přestávce ale aby si trenér Zach trhal vlasy... Po velmi dobře odbráněném rohu, kdy mělo jeho mužstvo navíc výhodu téměř na polovině hřiště autového vhazování, se hráči namísto uklidnění situaci unáhlili s rychlou rozehrávkou, ta byla nepřesná a z protiútoku do otevřené obrany se prosadil Michal Pelnář.

 

Naštěstí pro domácí, se záhy po přetaženém centru prosadil hlavičkou Jiří Šmíd, který snad prolomil střeleckou smůlu. Po hodině hry se po střele z úhlu vytáhl hostující gólman, který kryl na roh.

 

První žlutá karta v utkání přišla v 64. minutě, kdy se skluzem zezadu na unikajícího hráče provinil střelec bolevecké branky. Faulovaný Paukner pak o minutu později hřiště opustil, když byl nahrazen mladým Potočkem. V 75. minutě se pak rozešli po žlutých kartách domácí Mašek a hostující Hibler, kteří se do sebe pustili zbytečně po odpískaném faulu.

 

Hra se tou dobou ubírala významně jedním směrem a brankář Körner byl v permanenci. A to až do 77. minuty, kdy sudí odmával hoooodně těsný ofsajd, který možná ale ani nebyl, čímž uzmul Bolevci a Michalu Pelnářovi vyrovnávací branku. Od té doby se na hřišti hodně hlasitě mluvilo a první odpověď od sudího přišla záhy na lavičku hostů, kde ukázal červenou kartu pro Luboše Běla.

 

Bolevec se závěrem utkání cítil šanci na skórování a tlačil se srdnatě dopředu. Hrozby zejména ze standardních situací ale byly domácími hráči zažehnány. V 85. minutě pak vyzrál na ofsajdovou past Josef Mašek, který si v samostatném úniku hostujícího brankáře položil a poté pohodlně zakončil do prázdné.Hosté se marně dožadovali zvednutého praporku, ale v cestě tomu stál Humpál, který se zapomněl za svými spoluhráči.

 

Nervózní závěr zápasu podtrhl nejdříve faulem na žlutou kartu Sedlecký, který poslal k zemi Bublíka. A o dvě minuty později právě Bublík s Pelnářem z Bolevce, kteří se poroučeli předčasně do sprch. První jmenovaný úplně zbytečně dojel skluzem zezadu domácího středopolaře bez možnosti hrát míč. Ač si svého prohřešku byl vědom a soupeři se omlouval, sudí neměl slitování a poslal jej rovnou červeným kartónkem ven ze hřiště. Kapitán Bolevce toto nesl špatně a za připomínky na adresu sudího se po druhé žluté také uráčil ze hřiště do šaten.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: V první půli jsme myslím byli dominantní a jasně lepší. Měli jsme možná 4 velké šance, které jsme mohli proměnit a průběh zápasu by pak byl klidnější. Po změně stran jsme bohužel udělali jednu fatální chybu v prostředku hřiště, kdy jsme nesmyslně rychle rozehráli aut, který jsme darovali soupeři, poté jsme nedostoupili hráče, stopeři byli daleko od sebe a Pelnář prostřelil Schimmera. Pak jsme ale po krásné akci vstřelili druhou branku a později i třetí. V závěru pak byly dva nešťastné zákroky, jeden od nás, druhý od soupeře, začalo se to strkat, padly nesmyslné červené karty a soupeř poslední minuty dohrával bez dvou vyloučených hráčů. Takže jsme těch pár minut jen dohráli na své polovině. I přesto, že dostal červenou kartu, tak Michal Bublík byl jednoznačně nejlepším hráčem Bolevce. Taky bych určitě vyzdvihl jejich stopera Černého, který si to ve svém věku také velice dobře odehrál. U nás jednoznačně Jirka Šmíd.




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , R. Šimice [-] , P. Voves [-] - J. Kraček [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] , J. Paukner [-] (65. M. Potoček [-] ) - J. Šmíd [-] (80. J. Sedlecký [-] ) , J. Mašek [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Ngo [-] , R. Černý [-] , J. Šedivec [-] (46. M. Zítek [-] ) , J. Thomayer ml. [-] (80. J. Pelnář [-] ) , L. Volek [-] (31. S. Krchov [-] ) , J. Hibler [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 75. J. Mašek , 86. J. Sedlecký - 64. M. Pelnář , 75. J. Hibler . ČK: 79. L. Běl , 88. M. Pelnář , 88. M. Bublík .
Hráči zápasu: J. Šmíd .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ADÁMEK Filip, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Zde zůstanou body doma, Horní Bříza nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích