A. Antonovics 70. (vl.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bez obvyklých kapitánů dopadl lépe pro Nýrsko


Branky


70. A. Antonovics (vl.) - 11. I. Varga , 40. J. Pavlík
23

Utkání se nezůčastnili dva obvyklí kapitání obou celků - za Zruč Adam Král, za Nýrsko Tomáš György. Podle výsledku to vypadá, že se s tím lépe vypořádali hosté, kteří si ze Zruče odvezli všechny body. Jak padly jednotlivé branky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tu první zaznamenalo Nýrsko už v 11. minutě, když se po výkopu od brány a následné jednoduché kombinaci přes levou stranu dostal k centru Tadeáš Kohout, na nějž si nejvýše naskočil Imrich Varga, který nedal střelou na zadní tyč domácímu brankáři šanci.

 

Domácí následně měli možnost pohrozit několikrát zejména ze standardních situací, ale žádného slibného zakončení se diváci nedočkali. A tak ve 40. minutě zauřadovali opět hosté, tentokrát z volného přímého kopu téměř u poloviny hřiště. Na míč od Brože jako první nejvýše naskočil Antonovics a než se k padajícímu balónu dostal brankář Zach, přiběhl a předskočil jej Jakub Pavlík, který poslal Nýrsko před přestávkou do dvoubrankového vedení.

 

Na začátku 70. minut se sudí omlouval domácím, že neponechal výhodu. Ti si s chybou ale nelámali hlavu, po tychlé rozehrávce se dostali přes pravou stranu do vápna a centrovaný míč si do vlastní sítě nešťastně vstřelil Andrei Antonovics, který tak v tomto utkání zaznamenal jednu asistenci a jeden gól.

 

Chvilku po brance na 1:2 se na polovině hřiště strhla strkanice, kterou měli na svědomí zejména nýrský Kohout, s domácím Kubešem a Šulanem. Rozhodčí to za pomoci ostatních hráčů, kteří nechtěli žádný velký konflikt na hřišti dopustit, rychle rozpustili a vyřešili výraznou domluvou. Zbytek utkání byl hodně o standardních situacích a velmi dobré defenzivě Nýrska, které si všechny tři body nakonec pohlídalo.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda ml., hráč: Pro nás jsou to další důležité body do tabulky. Teď už se soustředíme na další zápas, ze kterého chceme vytěžit maximum. Zápas to bude velice speciální, jelikož se proti nám postaví Slávie, kterou v týmu nemáme příliš v oblibě (směje se).



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - K. Kazda [-] (60. J. Šulan [-] ) , V. Pavel [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] , P. Korous [-] , M. Lang [-] , V. Tobrman [-] , O. Kastelic [-] , M. Fryček [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (70. J. Brabec [-] ) , D. Kotlan [-] , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , T. Kohout [-] (84. Z. Mašek [-] ) , P. Výtisk [-] (46. M. Trumpeš [-] ) , M. Vlček [-]

ŽK: 45. I. Varga .
Hráči zápasu: J. Pavlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frgal Lukáš - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V zápase dvou týmů, kterým se jaře výsledkově daří vyhrají hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích