2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevydařený start jednoho kapitána a hrozivý od toho druhého


Branky


26

Horní Bříza se výhrou nad Zručí mohla dostat prozatimně na druhou pozici celkového pořadí velmi dobře k tomu nakročila hned v začátku zápasu. V závěru přidali domácí pojistku a mohlo se slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Břiza nastoupila proti Zruči ve vysokém tempu a první poločas byla aktivnější. Na 12. minutu bude chtít rychle zapomenout hostující kapitán Adam Král, který ztrátou míče na půli hřiště vyslal do rychlého útoku domácího Šmída, který se našel před odkrytou brankou nabíhajícího Josef Maška a ten neměl problém přesně zakončit.

 

I přes aktivní hru se do dalšího nebezpečného zakončení ani jeden z celků nedostal a poločas tak skončil jednobrankovým rozdílem.

 

Ve druhém poločase byla zřetelná změna taktiky hostujícího mužstva. Zruč začala hrát jednodušeji a proti výškově malým hráčům Horní Břízy prosazovala hru s míčem ve vzduchu. Nebezpečný Korelus a Mašek tak dělali domácím obráncům veliké potíže, ale nic se nedařilo přetavit v branku. Rozhodující branka zápasu padla až v samotném závěru zápasu, kdy se prosadil po rychlém protiútoku domácí Matěj Potoček.

 

Místo klidného závěru zápasu se ale nevybíravým zákrokem ukázal domácí kapitán Stanislav Rous, který mohl být rád, že sudí Kulhánek jeho zákrok neposoudil na červenou kartu, nýbrž pouze za žlutou.

 

Zápas tedy vyhrála domácí Horní Bříza a souboj otce se synem, poté co brankář Miroslav přes zimu změnil dres (přestup z Holýšova do Zruče) zvládl tentokrát ten starší z nich.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: První poločas byl z naší strany dobrý. Soupeře jsme v podstatě nepustili do ničeho, ale bohužel jsme to vyjádřili pouze jedním gólem. V mnoha příležitostech je podržel brankář. Bohužel se stalo to, co jsem předpokládal, a to že Zruč zjednoduší hru a bude hledat vzduchem vysokého Maška s Korelusem. Nám dlouho trvalo, než jsme hru srovnali a následně jsme hrozili z protiútoků. Bylo to otevřené až do konce a právě v závěru nám jeden z protiútoků vyšel a Potoček se náramně trefil. Zápas měl asi všechno... Mělo to náboj, emoce, žluté karty... Ale stínem byl náš faul v poslední minutě zápasu, který byl úplně zbytečný a můžeme být rádi, že skončil pouze žlutou kartou, jelikož to mohlo, spíše mělo skončit vyloučením a do fotbalu toto určitě nepatří. Jinak to byl solidní fotbal a doufám, že se Zruč zachrání.

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: V derby s Horní Břízou jsme chtěli navázat na domácí vítězství a odrazit se ze sestupových vod. To se nám bohužel nepodařilo a z těžkého zápasu jsme odjeli bez bodu. Vyrovnaný zápas bez velkých šancí rozhodla jedna branka v prvním poločase. Nezbývá nám nic jiného, než znovu naplno bodovat na domácí půdě.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , M. Potoček [-] , T. Do [-] (76. M. Paukner [-] ) , T. Koudele [-] - J. Mašek [-] (89. D. Šebek [-] ) , J. Šmíd [-] (85. J. Sedlecký [-] )

TJ Zruč
M. Zach [-] - D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , A. Král [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (72. F. Korelus [-] ) , P. Korous [-] , M. Lang [-] , V. Tobrman [-] , O. Kastelic [-] (61. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-]

ŽK: 61. J. Šmíd , 88. J. Mašek , 90. S. Rous - 62. R. Kubeš .
Hráči zápasu: Z. Netáhlo .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUDA Daniel, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: výhra hostů

Zruč jede jak mašina! Fanda Korelus hattrick! (1:3)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích