5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Nýrska s Holýšovem se rozhodovalo až ve druhé půli


Branky


45. T. György , 64. J. Pavlík , 67. I. Varga , 79. D. Kotlan , 83. I. Varga - 28. V. Šperl
22

Postavení v tabulce napovídalo, že by se mělo jednat o vyrovnané utkání, avšak s příjezdem hostů k zápasu vzala tato domněnka za své. Problémy s mnoha absencemi se projevovaly hned od prvních minut. Své poslední utkání odehrál v dresu Nýrska Jiří Kopřiva, který se přesouvá do karlovarské 1.A třídy - TJ Sokol Citice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

empo utkání od začátku určoval tým domácích, který se dostával do šancí, které však jednu po druhé s přehledem pálil. Holýšov hrozil pouze ze sporadických nákopů. Jeden takový nákop za obranu si našel hostující Šperl a otevřel skóre.

 

Domácí i nadále tlačili svého soupeře a nakonec se jim do poločasu podařilo alespoň vyrovnat, kdy si na pas za obranu od Kohouta naběhl György a prostřelil jinak dobře chytajícího gólmana Chrže.

 

Tento gól do šatny se nakonec ukázal jako velmi důležitý. Druhá půle se odehrávala stále ve stejném duchu jako ta první s tím, že si domácí více hlídali nebezpečné nákopy hostů za obranu.

 

Nakonec se nýrským povedlo hostující obranu prolomit i podruhé a dostali se do vedení, kdy se po skvěle zahraném rohovém kopu prosadil domácí Pavlík.

 

V tu dobu už hosté odcházeli fyzicky a domácí trestali. Dvakrát se prosadil v tomto utkání trápící se Varga a Kotlan, který s přehledem proměnil svůj sammostatný nájezd.

 

Za zmínku stojí ještě šance Šperla, kterou skvěle vychytal domácí Jarolím. Nýrsko potvrdilo svou dominanci a zaslouženě zvítězilo.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Mrzí mě, že takové zápasy musíme rozhodovat až ve druhé půli, podle mého mělo být o výsledku rozhodnuto už snad v 10. minutě. Klobouk dolů před Vencou Šperlem, na kterého jsme před zápasem upozorňovali a i tak se prosadil a byl nebezpečný.

FK Holýšov
Ondřej Chrž, brankář: Hodnocení zápasu je pro mě složité. Utkání jsme odehráli ve značně kombinované sestavě a domácí zvítězili zaslouženě. Šli jsme sice do vedení, ale předtím domácí nevyužili několik velkých příležitostí. Ve druhém poločase vyjádřili domácí svou převahu i brankami.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Kopřiva [-] (86. A. Göndör [-] ) , D. Kotlan [-] (78. J. Taušek [-] ) , M. Vlček [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (64. Z. Mašek [-] ) , T. Kohout [-] , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , I. Varga [-]

FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Trhlík [-] , R. Kraus [-] , D. Šobr [-] (86. O. Manowetz [-] ) , D. Zavadil [-] (53. J. Procházka [-] ) , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] , P. Juráš [-] , J. Vítek [-] , L. Šlégl [-] (46. R. Šimka [-] ) , T. Michálek [-]

ŽK: 6. K. Kalivoda ml. , 48. M. Vlček - 53. J. Vítek .
Hráči zápasu: I. Varga , J. Taušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KŘEN Jiří, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: výhra domácích

Nýrsko bude chtít potvrdit jarní formu z předchozích dvou zápasu, navázat na dvě výhry po sobě a posunout se v tabulce zase o krok výš.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích