4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Mladé porazilo Loučovice


Branky


39. A. Pešek (p.) , 51. V. Moudrý , 73. V. König ml. , 80. V. Moudrý - 2. V. Dudla , 72. B. Bäuml
16

Kritická situace Loučovic se ještě více zhoršila. Tentokrát nechaly všechny body na půdě Mladého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým začal výborně a po dvou minutách se prosadil Václav Dudla po rohovém kopu. Hostujicí tým měl zápas pod kontrolou, ale další branku nepřidal. Naopak domácí tým dostal výhodu pokutového kopu a Adam Pešek vyrovnal 1:1.

Druhý poločas začal dobře domácí tým a Vojtěch Moudrý zařídil vedení. Loučovice se nevzdaly a Bronislav Bäuml zajistil vyrovnání. Bohužel pro hosty nerozhodný stav vydržel pouhou minutu a Václav König ml. poslal domácí znovu do vedení. Hostujicí tým tato branka zlomila a nedokázal na to zareagovat. Nak onci zápasu naopak zvyšoval na 4:2 svou druhou brankou v zápase Vojtěch Moudrý

Loučovice jsou tak tři kola před koncem poslední a v příštím kole je čeká na domácím hřišti silný Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Po delší době se nám podařil začátek zápasu, vytvořili jsme na domácí tlak a po rohu dali gól. V průběhu první půle jsme dál byli aktivnější, domácí měli jen pár rohů. Po jednom z nich se jim podařilo vyrovnat, když si Koutský při odkopu trefil ruku. Nevím. Mám pocit, že za to se penalta nepíská. Na začátku druhého poločasu přímo přede mnou mi v ofsajdu cloní hráč, střelu jsem neviděl a už jsme prohrávali. Za mně ofsajd, i když se míče nedotkl... Jinak sudí byl celkem v pohodě, tohle se mu ale moc nepovedlo. Vrhli jsme síly do útočení, Mladé pak mělo pár šancí z brejků. Dokázali jsme po nedorozumění domácí obrany se štěstím vyrovnat, bohužel v zápětí mladý Peltán, který jinak hrál slušný zápas, neodhadl nákop a už jsme zase tekli. Dostali už jsme se na chvost, doma s Kameňákem to nic lehkého nebude, rozhodně nechceme opakovat Roudné a něco urvat. Situace už je kritická.



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - M. Zemek [-] , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , P. Schuster [-] , V. Šafrata [-] , D. Ludvík [-] , A. Pešek [-] , F. Topič [-] , V. König ml. [-] , P. Šimek [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , M. Toman [-] , V. Hammer [-] , B. Bäuml [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , R. Šedivý [-] , J. Beran [-] , M. Zayml [-]

ŽK: 54. V. Moudrý - 14. L. Ardó , 69. J. Beran .
Hráči zápasu: V. Moudrý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ROUS Zdeněk, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Mladé jsme si před týdnem okusili na vlastním hřišti a musím říct, že nám k výhře 3:1 dost výrazně dopomohla Štěstěna. Doma je navíc o něco silnější a soupeři to tam mají výrazně ztížené, proto více šancí na výhru dávám jim. Loučovice aktuálně doslova trpí a remíza z Frymburku na tom moc nezměnila, proto se přikláním na stranu Mladého. A přestože se na výsledky soupeřů spoléhat nelze, tento výsledek by nám rozhodně pomohl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra domácích

Mladé doma vyhraje. I když má o 10 bodu více, tak si myslím, že než Loučovice lepší nejsou, dle toho co jsem viděl. Takže Loučky bojovat a třeba uhrát aspoň remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích