0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Hrdějovic se Zlatou Korunou branka nepadla


Branky


20

Zlatá Koruna zamířila do Hrdějovic. Jednalo se o souboj týmů z popředí tabulky. Zápas nabídl hezký fotbal, ale branka bohužel žádná nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna byla od prvních minut lepším týmem, ale dobře fungujicí obrana domácích v čele s Kučerou a Voráčkem jim vstřelit branku nepovolila. Postupně se začal osmělovat i domácí tým a do konce poločasu byla hra vyrovnaná. 

Druhý poločas patřil pro změnu domácím, kteří si vytvořili převahu, ale hostujicího Trnku se jim překonat nepodařilo. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. Za týden jedou Hrdějovice na nevyzpytatelnou půdu do Větřní. Zlatá Koruna přivítá doma rezervu Trhových Svinů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Úvod zápasu patřil hostům, byli rychlejší, dostali nás pod tlak, naštěstí jsme stačili vždy zachránit na poslední chvíli. Postupně se hra vyrovnala a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Ve druhé půli jsme měli mírnou převahu, vytvořili si šance, ale gól nedali. I když utkání skončilo bez branek, mělo slušnou úroveň a skončilo zaslouženou remízou.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , P. Voráček [-] , F. Leiš [-] (82. J. Melichar [-] ) , J. Knotek [-] (75. L. Kaisler [-] ) , L. Kučera [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Zajíc [-] , M. Kalista [-] , J. Wagner [-] , B. Miletić [-] , J. Lacko [-] - M. Štěpánek [-] (85. J. Kajgr [-] ) , F. Persán [-] , M. Rytíř [-] - M. Král [-] (77. J. Sláma [-] ) , D. Fuciman [-] -

ŽK: 19. M. Studnička , 65. M. Tressl , 77. L. Kučera - 77. F. Persán .
Hráči zápasu: L. Kučera , P. Voráček - F. Persán , M. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - JURÁŇ Karel, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zlatka v minulém týdnu neudržela vedení o dva góly a body se dělily. Hrdejovice mají jaro úspěšné, ale první vzájemně klání opanovala právě Koruna. Ta navíc bude chtít zvítězit na počest pana Gallistla a utkání sousedů v tabulce zvládnou lépe hosté.

Tip experta: remíza

Tohle bude vyrovnaný zápas. Tady bude remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích