Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor zvítězil vysoko 6:1


Branky


12. J. Pípal , 24. F. Štrincl , 43. D. Fiala , 58. P. Lachout , 79. M. Sokol , 84. P. Štumfol - 34. J. Janů
17

Meteor přivítal v 20. kole na domácím trávníku v Čekanicích českobudějovickou Lokomotivu. Meteor chtěl na domácí půdě potvrdit roli favorita a napravit zaváhání z minulého kola na půdě Slavie. Přestože si Lokomotiva vypracovala v prvním poločase zajímavé šance ke vstřelení několika branek, Meteor nakonec potvrdil jarní formu a zvítězil vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první půli vytvořili dvoubrankový náskok

První poločas začali lépe domácí. Jejich územní převaha vyústila v sérii rohových kopů. Jeden z nich zakončil ve 12. minutě zcela sám hlavičkující kapitán Jakub Pípal a Meteor vedl brzy 1:0. I když hráli domácí více na míči, po jedné ze ztrát ve středu hřiště se dostal do úniku hostující Janů, kterého vychytal na poslední chvíli Šedivý. Následně hosté kopali roh a po závaru na vápně musel Šedivý vytáhnout skrytou střelu mezi tři tyče opět na roh. Domácí se z šancí oklepali a ve 24. minutě využil prodloužení Klestila důrazně nabíhající Sedláček a Meteor vedl už 2:0. Od této chvíle začal Meteor pouštět do hry také Lokomotivu. Ta hrozila převážně z brejků a jeden z prvních i proměnila, ale pomezní rozhodčí odmával offside. Další brzký brejk vychytal znovu Šedivý. Ve 34. minutě se už hosté prosadili, kdy nekoncentraci domácích při autovém vhazování využil Janů. Tyto tři situace už Meteor konečně probudily. Opět se začali dostávat více do hry. Po centru Fialy z levé strany hlavičkoval z úrovně penalty Široký vedle brány. Následně se k odraženému míči dostal na vápně Fiala, ale jeho pokus netrefil bránu. Skóre se měnilo ve 43. minutě, kdy centr Sedláčka proměnil z malého vápna Fiala. Poločas skončil nakonec 3:1 pro domácí, ale kdyby svítilo na tabuli skóre 3:3, nikdo by se nemohl vůbec divit.

Meteor využil šance a na konci zápasu ukazovala světelná tabule skóre 6:1

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí, když si vypracovali šance Sedláček a Klestil. Oba dva ale vychytal hostující brankář Roden. Skóre se měnilo v 58. minutě, kdy se po individuální akci prosadil pěknou střelou na zadní tyč Lachout. Od této chvíle se utkání dohrávalo převážně na hostující polovině. Hostující celek si vážnější ohrožení branky nevypracoval. Naopak domácí se s chutí pouštěli do útoků. V 79. minutě se po přihrávce Širokého prosadil v premiérovém zápase za A tým dorostenec Sokol, když z hranice vápna přehodil brankáře Rodena. V závěru navíc završil svůj premiérový zápas ještě přesným centrem ze strany na Syrovátku, který hlavou uzavřel skóre na konečných 6:1.

Nutno podotknout, že se utkání odehrálo bez jediné žluté a červené karty, a to není často vídaná statistika. V celkovém součtu body zůstaly zaslouženě v Čekanicích, odkud ještě žádný tým v jarní části nedokázal odvést ani bod. Meteor v dalším utkání zavítá do Lišova, Lokomotiva se představí na domácím hřišti v derby se Slavií.

 

 

David Fiala



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - L. Klestil [-] (70. P. Janošík [-] ) , P. Lachout [-] , F. Štrincl [-] (25. T. Syrovátka [-] ) , D. Fiala [-] , L. Neruda [-] (53. M. Sokol [-] ) , F. Široký [-] , V. Sedláček [-] (75. A. Janura [-] ) , M. Pecka [-] , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - V. Leština [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] , J. Janů [-] (63. J. Vnuk [-] ) , E. Pranevský [-] , O. Voneš [-] , T. Mrosko [-] (67. O. Martínek [-] ) , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Herzog Radek - VICAN Miroslav, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Šachl
Tip experta: výhra domácích

Lokomotiva už tři kola neprohrála, i tak ale bude Tábor nad jejich síly.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích