2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:15

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká opět plně bodovala, ale jednoduché to neměla


Branky


17

Hluboká si odvezla z Dačic tři body a opět potvrdila roli favorita. Ovšem do vedení se v prvním poločase nejprve dostali domácí. Hosté vyrovnali a vstřelili ještě vedoucí branku na 1:2. Ve druhém poločase se ale podařilo Dačicím vyrovnat skóre. Pár minut poté se ale opět dostali hosté do vedení a do konce zápasu se už skóre nezměnilo. V dalším kole zavítají Dačice do Ševětína a Hluboká bude hostit mužstvo z Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): V kombinované sestavě a proti kvalitnímu soupeři jsme odehráli vcelku slušné utkání. Protože jsme si byli vědomi síly lídra tabulky, postavili jsme taktiku na aktivní obraně a rychlých protiútocích. Hluboká sice po většinu času držela balón, ale nedostávala se do příležitostí. My jsme se hned v úvodu po mé trefě ujali vedení a možná jsme tím protivníka trochu podráždili, protože pro zbytek první půle zvýšil obrátky a dvěma góly vývoj otočil. S vědomím převahy hosté po změně stran opět ubrali a nám se díky Vackovi podařilo vyrovnat. Soupeř následně znovu přidal a podařilo se mu vstřelit vítěznou branku. Poté si už náskok nenechal vzít a potvrdil roli favorita. Nicméně my absolvovali dobrý duel a pokud takhle budeme pokračovat, usídlíme se v klidném středu tabulky.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - M. Moučka [-] , J. Beneš [-] (81. M. Šimánek [-] ) , J. Peňáz [-] (61. Š. Hric [-] ) , P. Slabý [-] , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , V. Moučka [-] , J. Vacek [-] , J. Vítkovský [-] (70. R. Brůžek [-] ) , V. Leitkep [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , M. Otepka [-] - T. Křiváček [-] (66. D. Kolafa [-] ) , M. Blažek [-] , J. Krejčí [-] , M. Škoda [-] , K. Kadlec [-] (66. K. Jonáš [-] ) , J. Funda [-] , D. Rottenborn [-] - P. Hájek [-] (88. R. Kokeš [-] )

ŽK: 28. J. Chyška - 43. K. Kadlec , 70. K. Jonáš .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PEČENKA Miroslav, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jakub Šachl
Tip experta: výhra hostů

Hluboká si jde pro postup a opět bude v tomto kole brát tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza