1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny se nadřely, vysvobodil je Kuraliho gól


Branky


17

Měla to být jednoznačná záležitost, všichni tipéři na fotbalunas.cz odhadovali jasnou "jedničku". Jenomže prachatické béčko předvedlo bojovný výkon a Spartak se bál o výsledek až do závěrečného hvizdu. Tři body Trhovým Svinům zajistila trefa jejich nejlepšího střelce Josefa Kuraliho, který Hopfingera překonal v 81. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Utkání proti Prachaticím jsem pozoroval jen z pozice diváka a musím říct, že to byl značně kvalitnější zápas, než se očekávalo. Hosté totiž přijeli v silné sestavě a celý první poločas byl opravdu vyrovnaný. Díky dobrému výkonu Marka Chromčáka v útoku jsme se ale dostali do dvou velkých šancí, které obě skončily smolně na tyči. Na druhé straně zakončoval nebezpečně Linhart, ale Brůha jeho střelu k tyči vystihl a úžasně vychytal. Ve druhé půli se zpočátku nic velkého nedělo, ale postupně jsme se nadechovali k velkému tlaku. Nejprve šel úplně sám na brankáře Kurali, ale neproměnil. Následně z rohu jsme netrefili míč z malého vápna do prázdné. Už to tedy vypadalo na remízu, když po dalším hezkém rohu proletět balon až na zadní tyč, kde stál Kurali a tentokrát se nemýlil. Těžké, ale zasloužené vítězství. Prachatice předvedly dobrý a hlavně fotbalový výkon, i proto se na utkání dalo hezky koukat.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Hruška [-] (46. J. Novák [-] ) , A. Perfoll [-] , M. Chromčák [-] (90. V. Pavel [-] ) , J. Jindra [-] , M. Valut [-] , M. Smoleň [-] (73. J. Macák [-] ) , J. Kurali [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Kolář [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - J. Linhart [-] , M. Sedláček [-] , T. Pravda [-] , V. Šabršula [-] (72. F. Toušek [-] ) , M. Janošťák [-] (36. O. Pokorný [-] ) , J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] , J. Svatoš [-] , M. Gramblička [-] , J. Luňáček [-]

ŽK: 50. O. Pokorný , 82. J. Rauscher , 90. J. Luňáček .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - PÍSEK Martin, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde je to jednoznačné. Hosté dávají soutěži pomalu sbohem a v Trhových Svinech domácím boj o postup neztíží.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích