P. Gutheis 12. (p.)
1:1
(1:0)
73. J. Píša (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdě hraný zápas v Kaplici skončil remízou


Branky


12. P. Gutheis (p.) - 73. J. Píša (p.)
21

I druhý jarní zápas odehráli Kapličtí v domácím prostředí. Před vlastními diváky hostili Vodňany. Jednalo se o duel sousedů z tabulky, kdy sedmý přivítal osmého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili opět se třemi dorostenci v základní sestavě. Skóre zápasu se měnilo už po dvanácti minutách hry. Ve vápně byl zastaven nedovoleně Lesňák a pískala se penalta. K jejímu provedení se postavil Petr Gutheis a s přehledem proměnil – 1:0. Vodňanští se pokusili kontrovat v minutě devatenácté. Po rohovém kopu Kukly zakončoval na přední tyči Iljushkin vysoko nad bránu. Stejný hráč pokoušel střelecké štěstí i v polovině prvního poločasu, ale ani v tomto případě nemusel kaplický gólman Schneider zasahovat. Míč minul pravou tyč. Hosté vedení trenérem Plockem přijeli dobře připravení. Ve 24 minutě střílel z dálky nepříjemně Hudák, Schneider byl pozorný. Gólman Spartaku si poté poradil i se střelou Volmuta. S přibývajícím časem na hřišti přibývalo osobních soubojů a i tvrdých faulů. Po půlhodině hry Štěpánek po kombinaci nakrátko uvolnil Aibla, ten si našel prostor ke střele, pálil tvrdě, gólman Kadlec se proletěl vzduchem, bohužel pro domácí rána skončila nad břevnem vodňanské svatyně. Krátce po té mířil mezi tři tyče Lesňák, ale se střelou po zemi si Kadlec bez větších problémů poradil. I díky tomu, že přibývalo faulů na obou stranách, nic nebezpečného v prvním poločase již nebylo zaznamenání hodného.

 

 

Ve druhém dějství toho fotbalového bylo k vidění ještě méně než v poločase prvním. Za to osobních střetů a faulů přibývalo. Míč ve hře příliš nebyl. V chladném počasí převedená hra týmů ze středu tabulky přítomné diváky zahřát nemohla. Až v polovině druhé půle se k nebezpečné střele dostal hostující Volmut, ale Schneider zasahovat nemusel. Hosté se vyrovnání dočkali sedmnáct minut před koncem střetnutí, kdy so pro penaltový zákrok došel zkušený Kukla a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Jakub Píša – 1:1. V samotném závěru pak mohly oba dva týmy strhnout vedení na svou stranu. V 88 minutě po rohovém kopu hostů hlavičkoval mimo Píša. Na druhé straně pak Štrbačka prostrčil míč do vápna Lesňákovi, přízemní střela z pravé strany skončila na bližší tyči. V úplném závěru pak po centru Smolena byl Lesňák před brankářem osamocený, možnost radost však zhatil zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího. Tvrdé utkání s množstvím osobních soubojů a tvrdých zákroků, s minimem šancí na obou stranách skončilo asi nakonec zaslouženou dělbou bodů.

 

 

AUTOR: Libor Granec

 



Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Schneider [-] - J. Vaniš [-] , O. Říha [-] (74. J. Gondek [-] ) , V. Aibl [-] , E. Pastier [-] (57. J. Štrbačka [-] ) , F. Štěpánek [-] (78. D. Svoboda [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Lesňák [-] , R. Daniel [-] (84. J. Smolen [-] ) , J. Divoký [-] , V. Kuchař [-]

FK Vodňany
O. Kadlec [-] - D. Bečvář [-] , J. Píša [-] , M. Lovička [-] (84. J. Plocek [-] ) , A. Iljushkin [-] (77. J. Chalupský [-] ) , O. Hudák [-] , K. Kukla [-] , M. Brož [-] , J. Volmut [-] , O. Benedikt [-] , L. Benedikt [-]

ŽK: 20. O. Říha , 44. R. Daniel , 52. J. Divoký , 52. P. Gutheis , 70. V. Kuchař - 52. L. Benedikt , 60. A. Iljushkin , 68. O. Benedikt .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - BARTŮNĚK Pavel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou doma silní a hoši z města kaprů a kuřat odtud body neodvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích