1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov se podělil o body s Juniorem


Branky


14

Poslední zápas jara a celého ročníku se hrál za úmorného vedra a rozhodčí museli dát prostor během obou poločasů na osvěžení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hrál se zajímavý fotbal, který nakonec skončil remízou. V prvním poločase byli domácí více na míči, a na  brankové příležitosti to bylo 2 : 1. V 15. minutě převzal balon Zelenka dva metry na středovém kruhu na strakonické polovině a z této vzdálenosti nádhernou dalo by se říct Schickovou střelou z Eura dává na 0:1. Ve 20. minutě Popelka obelstil ve vápně obránce, ale Lízal mu pádem pod nohy gólovku chytil. V nastaveném čase prvního poločasu domácí Hanzlík ranou z voleje těsně minul branku.

 

Druhý poločas

  Do druhého poločasu měli hosté pěkný nástup a to hned ve 46. minutě Míčka poslal do brejku Mášku a jeho zakončení brankář Komrska zlikvidoval. V 58. minutě Zábranský hned po střídání si poradil ve vápně s obráncem a jeho střela těsně minula branku. O minutu později v 59. minutě další příležitost z druhé strany měl Máška, jeho střelu golman vyrazil a dorážku z blízka Míčkovi chytil. V 63. minutě si Lízal poradil s tečovanou střelou z vápna od Hanzlíka. V 67. minutě po rychlém protiútoku domácí Mizerou srovnávají skóre na 1 : 1. Nakonec mohli domácí rozhodnout zápas ve svůj prospěch, když v 88. minutě Staněk zachraňoval na brankové čáře za již překonaným Lízalem.

 

Stats

Rohy :     6 : 2

Střely na branku :  5 : 6

Střeli mimo branku :  2 : 1

 

AUTOR: J. Cibulka



Sestavy


SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] - J. Schönbauer [-] (46. P. Mizera [-] ) , L. Voráček [-] , A. Hanzlík [-] , D. Kočer [-] (71. J. Vokurka [-] ) - M. Hüttner [-] (46. M. Benda [-] ) , M. Popelka [-] (84. P. Stráda [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Benedikt [-] , D. Staněk [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] (90. J. Kozlík [-] ) , D. Míčka [-] , F. Funda [-] , T. Zelenka [-] , O. Kafka [-] (58. J. Zábranský [-] ) , M. Čapek [-]

ŽK: 43. M. Popelka , 49. M. Kollár , 74. A. Hanzlík - 41. F. Funda .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Mach Jan - VOTAVA Pavel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích