Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody na štítarském place


Branky


12

Krakovany ještě mohly bojovat o lepší umístění, ale ve střelecké přetahované byly o gól slabší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení 1:2

V sedmé minutě šli do vedení hosté po brance Petra Kozla - 0:1, v devatenácté to bylo už 1:2 po gólech domácího Kamila Horňáčka a krakovanského Tomáše Sixty.

 

To bylo v první půli gólově vše, ale hlavní nálož na diváky teprve čekala po přestávce.

 

 

Štítarský obrat

V první čtvrthodině druhé půle se děly věci. Nejprve Samuel Uman vyrovnal na 2:2, vzápětí poslal hosty opět do vedení David Chvojka - 2:3. Vedení hostům vydrželo pouhé dvě minuty, když Benjamin Uman opět srovnal krok - 3:3. Jenže proti byl David Horák a nejprve v šedesáté minutě znovu zajistil vedení krakovanským barvám - 3:4 a patnáct minut před koncem navýšil na 3:5.

 

Vypadalo to na rozhodující náskok, ale Kamil Horňáček byl proti. Nejprve deset minut před koncem snížil Benjamin Uman - 4:5, aby v posledních minutách Horňáček otočil definitivně skóre na stranu domácích Štítar - 6:5.

 

Bylo to první a hlavně rozhodující vedení Štítarského SK, které jim zajistilo tři poslední body v letošním ročníku. Znamená to pro ně desátou pozici, Krakovany končí sedmé.

 

Obrat pochválil i trenér Štítar, Daniel Kmoch: "Řekl bych, že jsme si tu výhru malinko víc zasloužili, i když jsme na konci otáčeli stav 3:5 na konečných 6:5. Byl to můj poslední zápas na lavičce, tak jsem rád, že byl vítězný. Chtěl bych klukům popřát hodně takových otočených zápasů."



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Zápas se dnes musel líbit, protože padlo jedenáct branek. Bohužel, zřejmě kvůli výkopu už ve 14 hodin a velkému vedru se hrál fotbal prakticky bez diváků. Hrálo se to více méně v přátelském duchu, proto obrany na obou stranách dělaly spoustu chyb.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - K. Horňáček [-] , S. Uman [-] (80. M. Jandák [-] ) , B. Uman [-] , L. Kmoch [-] (76. M. Lepší [-] ) , J. Vlášek [-] , S. Huleš [-] (65. O. Nejman [-] ) , A. Přibyl [-] , P. Pýcha [-] , F. Hoření [-] , J. Brdíčko [-] (46. M. Jandák [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Neruda [-] , P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - P. Strejcius [-] , A. Dostál [-] (81. S. Šindelář [-] ) , D. Chvojka [-] , D. Horák [-] - T. Sixta [-] (65. O. Černý [-] ) -

ŽK: 63. P. Myška .
Hráči zápasu: K. Horňáček .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: MOJŽÍŠ Marek - CHOBOT Jan (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Krakovany minulé kolo ukončily sérii proher a sezónu by měly skončit výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů